USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі визначили найкращих маленьких художників

4 Січня 2016 08:37
Виставка-конкурс дитячого малюнка «Зимовий калейдоскоп» вже 21-ий раз поспіль організували у Ковелі, – пише «Prokowel.com».

Так, протягом місяця юні і ще зовсім маленькі художники, як, приміром, із дитсадочків міста, майстровиті хлопчики і дівчатка, які на конкурс готували усілякі новорічні доробки, несли їх до місцевої художньої школи імені Андроника Лазарчука, де компетентне журі кілька днів підряд прискіпливо розглядало дитячі доробки, оцінювало їх, а потім на широкий загал розмістило у виставочному залі Ковельського культурно-просвітницького центру.

Цьогоріч тут вмістилося аж 510 різноформатних малюнків, вигадливих дитячою уявою поробок.

Як і в попередні роки, конкурсанти творчо змагалися у чотирьох номінаціях, в залежності від віку дитини, а також організатори та меценати дійства підготували найбільш активним чимало заохочувальних подарунків.

Також 21-ий «Зимовий калейдоскоп», окрім рекордної кількості учасників, запам’ятається ще й тим, що тут було названо головну переможницю конкурсу, яка виборов гран-прі художнього вернісажу.

Нею стала 14-річна Анастасія Усач. Дівчина навчається малярському ремеслу в Ковельській ДХШ імені Андроника Лазарчука. Зі слів керівника цієї школи Олени Цьомик, дівчина дуже старанна і талановита.

Порадували відвідувачів виставки і численні саморобні вироби, виготовлені дитячими руками.

Найбільш яскраво виглядала робота вихованця Люблинецької дитячої школи мистецтв Назара Романюка. Хлопчина з власних ковзанів зумів зробити гарний новорічний виріб. Саме його робота і стала найкращою в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво».

А ось друге і третє місця дісталися відповідно Юлії Корнієнко та Анастасії Панасюк, Руфіні Цвор.

Нагородами журі відмітило і малюнки, надіслані мешканцями міста та району, які навчаються в художніх секціях, гуртках, школах.

У віковій категорії 13-15 років найкращими були визнані роботи Анастасії Дземблюк та Софії Попіки, а малюнки Мирослави Крайнік та Іллі Стасюка зайняли перше місце серед дітей віком від 10 до 12 років.

У категорії до 9 років місця розподілилися наступним чином: третє місце посіли роботи Вікторії Кухарук та Каміли Вац, друге між собою розділили Світлана Шворак і Катерина Ткачук, а вже найбільш вдалими були визнані доробки Анни Хільчук. Вона і здобула перше місце серед найменшеньких учасників. Всі вони отримали грамоти та новорічні подарунки від меценатів конкурсу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus