USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Зимовий калейдоскоп» на Волині зібрав рекордну кількість талантів

10 Січня 2015 15:27
Ювілейний «Зимовий калейдоскоп» відбувся днями у Ковелі. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Традиційно на другий день Різдва Христового свої двері гостинно відкрив культурно-просвітницький центр для учасників та гостей дитячої виставки-конкурсу «Зимовий калейдоскоп». Цього року свято дитячої творчості відзначило свій ХХ-й ювілей і за кількістю учасників побило всі рекорди. У конкурсі взяло участь 274 учасники, які представили на розгляд компетентного журі 436 малюнків і виробів декоративно-прикладного мистецтва. Впродовж місяця діти мали можливість викласти всі свої задуми та фантазії на папері або ж виготовити щось власноруч.

128 талановитих та обдарованих конкурсантів, а також 5 студій і гуртків відзначили грамотами та подарунками, про які подбали організатори та меценати заходу: ТОВ «Ковельська міська друкарня», Центр культури м. Ленчна (Польща), ТОВ «Сільмаш», Ковельська міська організація ВО «Батьківщина», громадський діяч Наталія Дуброва, підприємець Олена Місюра, підприємець Юрій Шлюєв.

Із різдвяними колядками на свято завітав фольклорний гурт Ковельської школи мистецтв, а потім присутні разом заспівали колядку.

Із вітальними словами до присутніх звернулися секретар міської ради Михайло Гетьман, заступник міського голови Ігор Прокопів, які відзначили високий рівень дитячих робіт та гарну організацію свята. А ще вони вручили переможцям та лауреатам їх заслужені відзнаки.

По закінченні усі учасники поласували солодощами, які для них приготувала незмінний спонсор «Зимового калейдоскопу» Олена Місюра.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus