USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Ковелі затримали чоловіка, який розгулював з пістолетом у рюкзаку

12 Квітня 2018 10:45
Посеред дня на вулиці Незалежності у Ковелі поліцейські вилучили в 36-річного місцевого жителя пістолет «Stalker». За фактом незаконного зберігання зброї слідчі розпочали кримінальне провадження. Вилучене направили на дослідження.

Пістолет поліцейські виявили в рюкзаку волинянина під час

поверхневого огляду. Вилучений предмет направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що до кінця квітня триває Всеукраїнський місячник добровільної здачі зброї.

Громадяни, котрі добровільно здадуть до поліції зброю, та боєприпаси, згідно з вимогами ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності за незаконне їх зберігання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2018 14:10
шо за бред від поліцаїв?Це стартова безпечніша за перочинний ножик пукавка!Предмет похожий на пістолет!Понабирали за оголошенням...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus