USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Ковелі матерям загиблих бійців виділять по 5 тис. грн

28 Квітня 2018 19:00
До дня матері ненькам загиблих ковельських бійців виділять з міського бюджету по 5 тисяч гривень.

За таке рішення проголосували депутати Ковельської міської ради під час 36 сесії.

Відповідний депутатський запит озвучила представниця фракції УКРОП у міській раді Галина Стасюк. У ньому було вказано, що у другу неділю травня буде відзначатися День матері, а тому почесним обов`язком Ковельської міської ради є вітання до матерів, сини яких загинули у війні на сході України. Для цього слід передбачити в бюджеті міста по 5 тис. грн. для кожної матері. Подібні ініціативи, як наголосила Галина Стасюк, є у багатьох містах України, зокрема і у Луцьку.

Депутати підтримали запит більшістю голосів.


Крім цього, у повторному запиті, який озвучила обраниця громади, вона просить провести нарешті благоустрій на міському кладовищі, а саме навколо пам'ятників, де поховані воїни АТО. У своїй промові депутат зазначила, що слід віддати належну шану героям та їх сім’ям. На жаль, попередній її запит, що стосується впорядкування кладовища біля могил воїнів виконавчої владою Ковельради до цього часу не виконується.

Цей запит депутати підтримали одноголосно.

Своєю чергою, депутат від фракції УКРОП Ігор Пініс у депутатському звернення нагадав міській владі, що вже більше року в Ковелі вулиця Ватутіна перейменована на честь Героя Володимира Кияна, який загинув на сході України. На жаль, до цього часу не проведено заміну табличок з назвою вулиці.



«Це є неповагою до світлої пам`яті Героя», - наголосив Ігор Пініс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Валя Показати IP 28 Квітня 2018 19:39
У Луцьку матерям загиблих дадуть по 2 тис.
лучанин Показати IP 29 Квітня 2018 09:20
Бо у Луцьку чиновники більше крадуть і більше хабарників тут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus