USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковельської міськради з’явиться новий сайт

26 Березня 2021 21:55
Новий сайт Ковельської міської ради планують запустити до початку літа. Створення веб-сайту коштуватиме міськраді 199 тисяч гривень.

Про це повідомив виконавчий комітет міськради, оголосивши тендер на платформі Prozorro для пошуку виконавця робіт.

Як наголошено в тендерній документації, зараз офіційним джерелом інформації Ковельської міської ради та її виконавчих органів є сайт http://kovelrada.gov.ua. Але на часі – створення сучасного порталу на новій платформі, що гарантувало б безпеку, відповідно до сучасних технічних стандартів, і забезпечило безперебійне виконання функціональних завдань, покращення умов для розвитку демократії, реалізації громадянами конституційних прав на участь в управлінні державними справами і на вільний доступ до інформації про діяльність органів місцевого самоврядування.

Сайт призначений для забезпечення оперативного доступу до інформації про діяльність міської ради, її виконавчого комітету, депутатів, можливості завантаження розпорядчих документів, прийнятих органами місцевого самоврядування, забезпечення інформаційної взаємодії з іншими регіонами і територіальними громадами, належного виконання законодавчих актів України, можливості подання онлайн-звернення до міської ради, забезпечення доступу до довідкової та корисної інформації про місто тощо.

Новий сайт має бути доступним за старим доменним ім’ям, складатися з взаємопов’язаних розділів з чітко розділеними функціями та містити головну інформацію двома мовами (українською та англійською).

У дизайні порталу ж хочуть використати герб Ковеля та фото міста.

Над створенням нового сайту міськради працюватимуть з 9 квітня до 10 травня 2021 року. Протягом року виконавець робіт надаватиме технічну підтримку, забезпечуючи роботу сайту, адміністрування та внесення незначних змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Березня 2021 21:59
А старий чим поганий був... і новий таким буде. Дуже корисні витрати:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus