USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У «Ковельводоканалу» – величезні борги

30 Грудня 2014 10:43
Комунальне підприємство «Ковельводоканал» за енергопостачання заборгувало 3 мільйони 27 тисяч гривень ПАТ «Волиньобленерго».

Про величезні борги ковельського підприємства розказав генеральний директор ПАТ «Волиньобленерго» Олександр Білець під час щотижневої оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, яка відбулася 29 грудня, - повідомляє Kowel.com.ua.

Зараз «Водоканал» за електроенергії винен 3 мільйони 27 тисяч гривень. Лише за останній місяць борг «підріс» на 96 тисяч.

У березні 2007 року між ПАТ «Волиньобленерго» та КП «Ковельводоканал» було укладено договір на постачання електроенергії. Спочатку комунальне підприємство вчасно сплачувало кошти за електроенергію, однак потім залізло у борги.

На злісного боржника навіть подавали до суду. Так, на початку цього року Господарський суд Волинської області зобов’язав «Ковельводоканал» сплатити борг у сумі понад 2 мільйони 300 тисяч гривень.

Проте до кінця року борги у ковельського підприємства тільки побільшали.

Раніше у Ковельському міськвиконкомі повідомляло, що «Ковельводоканалу» присвоять статус «Комунальне підприємство року 2014».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я дурний? Показати IP 30 Грудня 2014 16:01
Цитата (22 Грудня 2014): "серед підприємств-лідерів - комунальне підприємство УВКГ «Ковельводоканал», яке на основі науково обґрунтованої статистичної методології зваженого ранжування зайняло 14-е місце в Україні за сумою 4-х номінацій фінансово-господарської діяльності. Крім того, підприємство посіло шосте місце в Україні за показником «Чистий дохід від реалізації», - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі". Хлопці, хватить торгувати бо нема чим здачі давати?
дурне обленерго до я дурний? Показати IP 30 Грудня 2014 16:25
Це не Ви! Це ми!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus