USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У кожній оселі до кінця тижня має бути тепло

20 Жовтня 2014 22:14
Президент України Петро Порошенко на зустрічі з Віце-прем'єр-міністром, міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимиром Гройсманом дав доручення до кінця поточного тижня розпочати опалення всіх без винятку осель у країні, - повідомляє Еспресо.TV.

"Не пізніше п'ятниці у кожній українській оселі має бути тепло, батареї мають бути теплими", - наголосив Глава держави. Президент зазначив, що це завдання – "повна відповідальність місцевих органів влади".

Порошенко звернувся до віце-прем'єра з проханням дати відповідні інструкції на місця.

"Голови обласних державних адміністрацій та відповідних районних підрозділів отримають сьогодні від мене відповідну вказівку, і я просив би забезпечити її виконання", - сказав Президент.

Володимир Гройсман запевнив, що це доручення виконають.

"З нашого боку відповідно до Вашого доручення були зняті всі перешкоди", - сказав він.

Віце-прем'єр повідомив, що сьогодні направить спільного листа від Мінрегіону та Міністерства палива та енергетики про те, щоб на місцях розпочинали паливний сезон відповідно до температур повітря.

"Ми проводимо зараз низку заходів, які дозволять в умовах обмеженого обсягу газу проходити опалювальний сезон без перешкод. Ваше завдання щодо опалення в оселях буде вчасно виконано. Ми чітко під відповідальність голів обласних адміністрації будемо контролювати цю ситуацію, щоб кожен орган місцевого самоврядування, кожне місто запустилися вчасно, оскільки технічна готовність є", - повідомив Володимир Гройсман.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Кабмін рекомендував зменшити на 30% тарифи на електроенергію для зниження споживання газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Мерзлячий Показати IP 20 Жовтня 2014 22:22
Ура! в субботу и в воскресенье погреемся! В понедельник - отключат.
балакун Показати IP 20 Жовтня 2014 22:52
Президент розумніший за нашого губернатора.
обс до балакун Показати IP 20 Жовтня 2014 23:41
може він і розумніший але технічно не грамотний, за три дні це неможливо.Піар.
балакун до обс Показати IP 21 Жовтня 2014 00:16
Навіть за день можливо.
Patrik до обс Показати IP 21 Жовтня 2014 07:32
Згiдний, з нашими теплопостачальниками потрiбно оголошувати про дату початку опалювального сезону не пiзнiше, як за пiвроку... Напевно хлопцi досi ще не заготовили достатньоi кiлькостi дров або кiзяку.
ВОНО до Patrik Показати IP 21 Жовтня 2014 07:51
вашим в Мухосранську можливо і треба, наші уже давно готові і лише команду ждуть
Анонім до ВОНО Показати IP 21 Жовтня 2014 08:04
"Не пізніше п'ятниці у кожній українській оселі має бути тепло, батареї мають бути теплими", - наголосив Глава держави. Президент зазначив, що це завдання – "повна відповідальність місцевих органів влади". Якщо ця команда не стосується тебе і "ваших", то якраз з Мухосранська ти, чудо. Жди команди від собі подібних, загаджених мухами.
ВОНО до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 08:09
не обижайся на исконно руССкие названия ваших стойбищ , Мухосранск, Сырозалупинск то самоназвания а не оскорбления, мы же не обижаемся на Любешов или Ратно с Ковелем
Дончанин до ВОНО Показати IP 21 Жовтня 2014 09:40
-Мама, что такое расизм и рОссизм? - Если ты не любишь негров - то ты расист. Если же ненавидишь весь мир - то ты рОссист.
Дід Панас до ВОНО Показати IP 21 Жовтня 2014 10:20
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus