USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У кранах волинян замість води – чорна рідина

8 Травня 2014 09:40
Мешканці мікрорайону Шахтарського у Нововолинську скаржаться на якість питної води. До звичної для нововолинців іржі до питної води додалася іще й невідома чорна каламуть. Про це повідомляє «Нововолинськ діловий».

Жителі заявляють, що попри звиклу іржу до асортименту послуг «Нововолинськводоканалу» додалася іще й якась масна брунатно-чорна каламуть з гидким запахом, яка текла з-під їхніх кранів позавчора, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, раніше мешканці Нововолинська виявили фільтрі для води довжелезних живих хробаків,

Ось відео, яке журналісти "Нововолинська ділового" змонтували із останніх кадрів, що їх передали мешканці мікрорайону Шахтарського.



Схожі речі доводилося бачити й раніше мешканцям проспекту Дружби. Жителі мікрорайону кажуть, що такою жахливою якістю питної води подивовані вперше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 8 Травня 2014 17:27
В нас на 40- у не набагато краще, набрала в кружку води, оставила на ніч, не могла відмити те чорне потім, невідомо чим нас травлять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus