USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Кремлі підбирають наступника Путіну, – ГУР про ситуацію в Росії

19 Березня 2023 22:23
Очільник Кремля Володимир Путін стає все більш токсичним не лише для світу, а й для своєї країни. Так, у Росії, а також в межах Кремля наростає незадоволення від того, що відбувається.

Про це розповів у ефірі телемарафону представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає ТСН.

Він зазначив, що диктатор стає токсичнішим і для зовнішнього світу, і всередині Російської Федерації.

«Коло звужується і навколо Путіна, він стає все більш токсичним, причому, звичайно, і для зовнішнього світу, і всередині. І в межах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме – геополітичної катастрофи режиму Путіна. І так вже йдеться про пошук наступника і шукає його вже не Путін», – зазначив Андрій Юсов.

Читати ще: Путін може не дожити до суду в Гаазі, – політтехнолог

Нагадаємо, що після рішення Міжнародного кримінального суду диктатор РФ хоче покращити свій імідж в очах російських еліт. Тож його візит до анексованого Криму та захопленого окупантами Маріуполя стали наслідком рішення МКС, який видав ордер на арешт Путіна.

Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив російський опозиційний політик Дмитро Гудков.

За його словами, те, що Міжнародний кримінальний суд в Гаазі офіційно визнав Путіна злочинцем, якого потрібно арештувати, серйозно змінює ситуацію всередині Росії для еліт, які обслуговують путінський режим.

«Частина еліт буде відчувати «вокзальний» настрій і думати про те, як зіскочити з цього «злочинного Титаніка». Інша частина еліт уже задумалася, чи варто у 2024 році давати Путіну можливість перепризначатися на посаду президента. Тому що він є невиїзним, офіційним воєнним злочинцем і тепер просто не здатний виконувати функції глави держави», – зауважив Гудков.

На думку опозиційного російського політика, Путін вловив такі настрої свого оточення, тому влаштував поїздку до незаконно анексованого Криму та зруйнованого російськими військами Маріуполя.

«Йому вкрай важливо продемонструвати, що попри те, що Гаазький трибунал оголосив його злочинцем, він зберігає позиції: упевнений у собі, сильний, рукостискання міцне. І, ось, він може дозволити собі навіть якісь далекі поїздки, щоб ніхто навіть не думав рипатися, не подумав, що його варто на когось поміняти. Тобто Путін зараз займається своїм власним піаром і своїм власним іміджем», – пояснив Дмитро Гудков.

Додамо, що Німеччина має арештувати очільника РФ Володимира Путіна, якщо він приїде туди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 19 Березня 2023 23:39
Що ви морозите,"аналiтики"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus