USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Криму обстріляли прикордонний літак

8 Березня 2014 19:17
У суботу близько 17.30 на адміністративній межі з АР Крим озброєні агресори відкрили вогонь по прикордонному літаку.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Як сказано у повідомленні, легкий літак ДПС, на борту якого немає жодного озброєння, здійснював патрулювання державного кордону та прикордонних районів.

Пролітаючи на межі з АР Крим з боку населеного пункту Армянськ, екіпаж зафіксував стрільбу по літаку, - розповіли у відомстві.

Як запевняють прикордонники, екстремісти відкрили вогонь з автоматичної зброї.

"Пілоти здійснили різкий маневр, знизилися на граничну висоту та з розгоном швидкості відійшли з курсу", - відзначили у ДПС.

За повідомленнями пілотів, екіпаж та літак не постраждав, вони повертаються до пункту базування.

"В даний час в Криму озброєні російські агресори вдаються до будь-яких безчинств, здійснюють морально-психологічний тиск на прикордонників, погрожують фізичними розправами, дезінформують, залякують. Цього разу вони застосували вогнепальну зброю, не зважаючи на людські життя", - кажуть у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 8 Березня 2014 19:51
Брехня повна.Вже є спростування-головне літак і екіпаж живі і здорові.Це їх не обстріляли-це салют в честь свята 8 березня.Вже ті вояки пісяють кіпятком а якщо точніше то нікуди вони й взагалі не літали-качка ЗМІ.
1221 Показати IP 8 Березня 2014 19:52
всі хто відкосив від армії з ПС , сомооборони , автомайдану самокатооборони всі в воєнкомат і в криму покажете хто ви насправді.
ок до 1221 Показати IP 8 Березня 2014 19:58
вони бояться то їм не з калашами і масках по ЛУЦЬКУ по магазинах по митницях і податковій ходити УМВС нищити-там в Криму все чітко і по-справжньому.А ми люди вже й так знаємо і розуміємо хто єхто.До влади прийшло ще гірше бидло яке живе фашизмом а не понятіями.От так браття.Добре що Крим вирветься з цього болота а за ним і південний-схід.
))))) до ок Показати IP 8 Березня 2014 21:24
Втікайте бігом до Криму або на південний схід від фашистів!!! Перші у росії будете. Там вас вже Жиріновський з паспортами рассейскіми жде.
lb Показати IP 8 Березня 2014 20:53
Российские военные минируют поля под поселком Чонгар Херсонской области . http://lb.ua/news/2014/03/08/258714_rossiyskie_voennie_voshli_poselok.html
влад Показати IP 8 Березня 2014 21:14
Vlad Savchuk: 95 регион - это Чечня. А это уже серьезно. Если там чичи, то сашке белому пора сушить штаны. Вы можете верить или нет, но головорезы Кадырова - это нечто. Они ничего другого не умеют кроме как воевать. А воюют они знатно. Если Кадыров скажет им - "фас", всё!!! Сотни Яроша распотрошат в пух и прах. В абхазии они головами грузинов в футбол играли, в чеченских войнах с Россией тоже были очень уперты. В общем, это люди, гоотовые воевать и умирать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus