USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Кривому Розі в ДТП зіткнулися три поліцейські авто. Фото

14 Травня 2017 11:25
У Кривому Розі сталося потрійне ДТП – зіткнулися три автомобілі Toyota Prius патрульної поліції.

Про це повідомляє місцеве видання Перший криворізький.

«Вранці 13 травня приблизно о 6:00 на проїжджій частині кільця площі Визволення сталося ДТП за участю службових автомобілів Toyota Prius, якими управляли патрульні поліцейські. У слідстві аварії автомобілі отримали механічні пошкодження», – заявив прес-офіцер патрульної поліції Станіслав Барщевський.

Також видання наводить слова джерела з патрульної поліції, який стверджує, що причиною ДТП стала зношена гума.

«Водій першого поліцейського Prius гнався за автомобілем порушника, в’їхав в калюжу, не впорався з керуванням і влетів в бордюр. Другий їхав оформляти ДТП, влетів в ту ж калюжу і також став учасником аварії. Третій Prius їхав на виклик щодо бійки. Та й не доїхав, приєднався до решти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Курило Показати IP 14 Травня 2017 12:05
калічені стрітрейсери
Хтось Показати IP 14 Травня 2017 14:27
Ор више гор
1 Показати IP 14 Травня 2017 15:33
Луцькі поліцаї на лисаках теж їздять. я одного разу зробив зауваження- хлопці як ви на такому можете їздити- з нього ж нитки стирчать вже. увага відповідь поліцая- якщо мені не подобається то яможу звернутись до їхнього начальства і бла бла бла..... Я- скажи мені ви усвідомлюєте що на такій гумі ви в критичних ситуаціях - вода грязюка і т. д. - ти можеш задавити нівчому невинного тогож пішохода який буде на зелене світло просто переходити дорогу? відповідь поліцая- якщо мені не подобається то яможу звернутись до їхнього начальства і бла бла бла..... Я-повторюю запитання. Поліцай - А В МЕНЕ НЕМАЄ ВИБОРУ! Я-вибір є завжди! Просто ви ще НЕДОуМКИ ще діти і не вмієте думати. Таких от маємо поліцаїв.
Стас Показати IP 14 Травня 2017 17:13
Три дибіда - це сила !!!
Цікаво Показати IP 14 Травня 2017 19:56
Калюжу засудили на три роки примусового осушення????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus