USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Кубку України «Волинь» гратиме з «Олімпіком»

17 Серпня 2016 17:00
Відбулось жеребкування чергової стадії кубкового змагання сезону 2016/17. За його результатом Волинь у Луцьку зіграє із ще одним представником УПЛ донецьким Олімпіком. Матч відбудеться у середу 21 вересня, - інформують у прес-службі клубу.

Нагадаємо, що з нинішнього сезону змінилася кількість учасників Прем’єр-ліги і, відповідно, формат Кубка України. Відтепер Кубок абсолютно непередбачуваний і здатний на сюрпризи на будь-якій стадії. З 1/16 фіналу, яка називається попереднім етапом, до змагань долучаються 6 команд клубів УПЛ, які згідно з рейтингом станом на початок сезону посідали місця від 7-го по 12-е. Інші команди Прем’єр-ліги долучаться до змагань з наступної стадії. Також учасниками попереднього етапу стали 10 команд Першої ліги та 4 команди Другої ліги.

Жеребкування проводилось всліпу, тобто кожна з команд могла зустрітися з будь-якою іншою на будь-якій стадії. Господарем поля на цьому етапі автоматично ставала команда з нижчої ліги, або у випадку рівності цього показника – команда, що має непарний номер. За підсумком жеребкування у 1/16 фіналу (попередній етап) зустрінуться такі 10 пар команд:

«Реал Фарма» Одеса (2Л) – «Оболонь-Бровар» Київ (1Л)

«Полтава» Полтава (1Л) – «Зірка» Кропивницький

«Жемчужина» Одеса (2Л) – «Карпати» Львів

«Черкаський Дніпро» Черкаси (1Л) – «Сталь» Кам’янське

«Нива-В» Вінниця (2Л) – «Миколаїв» Миколаїв (1Л)

«Мир» Горностаївка (2Л) – «Верес» Рівне (1Л)

«Нафтовик-Укрнафта» Охтирка (1Л) – «Чорноморець» Одеса

«Десна» Чернігів (1Л) – «Арсенал-Київ» Київ (1Л)

«Волинь» Луцьк – «Олімпік» Донецьк

«Іллічівець» Маріуполь (1Л) – «Тернопіль» Тернопіль (1Л)

Усі етапи кубкового турніру складаються з одного матчу. Базовий день 1/16 фіналу – 21 вересня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus