USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кварцяний - про відчуття перемоги, здобутої на останніх хвилинах матчу

29 Серпня 2015 22:53
Прес-конференція головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного після матчу «Волинь» - «Олімпік» - на офіційному сайті ФК «Волинь».

Нагадаємо, «Волинь» отримала складну перемогу у сьогоднішній грі.

- Коли команда виграла, то вже не варто говорити про виправдання. Але ми могли й невдало зіграти, бо випало багато гравців, які дозволяли б зіграти нам більш надійно, не шарахатися, бути ближчими до перемоги, створювати більше гольових моментів. Нам вдавалося це дуже складно. Наприклад, Діденко випав перед матчем. Перед Шахтарем його Приндета травмував, тепер ось на розминці Неділько. Нам його дуже не хватало, Толя старається нам допомогти, він правильно рухається, правильно грає, ту роль, яку я хотів від нього, він робив. Довелося Шарпара ставити в напад.

Ми так розраховували, щоб Кобахідзе із Шарпаром мінялися позиціями – хтось із глибини почергово атакував.

Але суперник нам сьогодні мало що дозволяв. Вони грали дуже щільно. Я випустив Рому Никитюка. Він захисник. Але побачив, що за рахунок класу не виграємо, тому дав шанс йому в атаці поборотися, поштовхатися. Герасимюк був вимушений в захисті грати, бо Насонов пропускав. Кобахідзе до всього зламався. А він людина серйозна…

Я вже не знав, як ми зможемо виграти. Конструктивізму і техніки в завершальній фазі не вистачало. Мемешев так само трохи розгубив футбольні ноти, не знає, коли вдарити, коли віддати.

Команда старалася моя, але дуже сильно старався «Олімпік». Напевне, у них це найкраща гра їхня. Я передивився всі їхні матчі, останній виграний. Там так не билися, сьогодні іскри летіли, дуже завзяті були, наполегливі. Парцванія і Гошкодеря просто таки билися, хотіли з’їсти нас, м’ячі відбирали. Я нормально поговорив з ними.

Випустили в кінці Міху, захисника в центр. Він забрав до себе увагу і Шарпар забив.

Була сьогодні ігрова аритмія. То ми атакували, то відходили трохи в оборону. Мусили сьогодні виграти, хотіли більше виграти, тому так сталося.

Відчуття перемоги, здобутої в самому кінці матчу, набагато приємніше, ніж поразка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Психіатр Показати IP 29 Серпня 2015 23:06
Це усі признаки підстаркуватого маразму і нездорового життя пенсіонера.
стоп Показати IP 30 Серпня 2015 15:30
и це наш депутат
сашко Показати IP 30 Серпня 2015 19:28
Ви чого до***ались до кварца ур*ди це одна людина яка пидтримуйе спорт в Луцьку а ви тильки бари строите и наркоту розводите ви хочете щоб туда молодь присила ви сами д**или недоношени птдстаркувати слава украйини
caшко Показати IP 30 Серпня 2015 21:00
Хто на кварца гонит той *****

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus