USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через зсув у Китаї близько 140 людей опинилися під завалами

24 Червня 2017 11:06
Рятувальники розшукують понад 140 людей, які опинилися під завалами каміння після гірського зсуву в провінції Сичуань. Зруйновано більш ніж 40 будинків.

Щонайменше 141 людина і 46 будинків у одномі із сіл округу Маосянь в провінції Сичуань на південному заході Китаю опинилися під завалами каміння після гірського зсуву, який стався вранці в суботу, 24 червня. Зсув заблокував два кілометри річки та півтора кілометра дороги, повідомляє DW з посиланням на агентство AFP.

Рятувальники намагаються відшукати мешканців, які вижили. Поки вдалося врятувати лише одну сімейну пару та дитину, яких відвезли до лікарні. За повідомленням телеканалу CCTV, в рятувальній операції беруть участь близько 500 людей.

"Це - найбільший зсув у цій області після землетрусу в Веньчуані", - зазначив один з місцевих чиновників, згадавши катастрофу 2008 року, в результаті якої загинули 87 тисяч людей. Причиною зсуву, вочевидь, стали потужні зливи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus