USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Китаї колишній чоловік заживо спалив блогерку: трагедія сталась у прямому ефірі

2 Жовтня 2020 23:53
30-річну китайську блогерку Ламу облив бензином і підпалив колишній чоловік. Він увірвався до її будинку під час прямої трансляції в додатку Douyin. Глядачі не бачили трагедії, адже екран швидко згас, а вони чули лише жіночі крики. Від опіків дівчина померла 30 вересня за два тижні після інциденту.

Про смерть блогерки Лами інформує видання Beijing Youth Daily, передає 24 канал.

14 вересня на жінку з китайської провінції Сичуань напав колишній чоловік і батько двох спільних дітей Тан.

Схоже, він увірвався в будинок з ножем і бензином, яким облив ексдружину та спалив заживо. У цей момент блогерка вела прямий ефір в додатку Douyin, китайській версії TikTok, у якому була дуже популярною.

Через пожежу екран її гаджета потемнів, а до глядачів доносились лише крики зірки. Лама отримала 90% опіків шкіри і померла 30 вересня в реанімації. Чоловіка затримали за підозрою у навмисному вбивстві. Розслідування триває.

Додамо, що користувачі Douyin лише за 24 години зібрали майже 150 тисяч доларів для фінансової допомоги рідним Лами. Ця трагедія спровокувала дискусію в соцмережах про насильство над жінками в Китаї та підняла питання про недостатню захищеність жінок від чоловіків-тиранів.
Що відомо про стосунки блогерки з колишнім чоловіком

Як повідомляють ЗМІ, подружжя розлучилось цього року після 10 років шлюбу й розділило опіку над двома синами. Однак Тан, який раніше був причетний до домашнього насильства, погрожував вбити дитину, якщо блогерка не зійдеться з ним. Лама повернулась до чоловіка, однак швидко втекла і переховувалась.

Колишній шукав її в родичів та навіть побив сестру блогерки за те, що вона відмовилась назвати місце перебування Лами. Сім'я жінки про цей інцидент повідомили в поліцію, однак правоохоронці, за їхніми словами, не вжили жодних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Психопланетарій, Лип Показати IP 3 Жовтня 2020 10:34
Видно терпіла до останнього, а треба було розлучитись з таким тираном ще на третьому році спільного життя, За три роки вже можна було один одного перевірити, один про одного дізнатись всі подробиці таємного життя, і не чекати 10 років. Якби розлучилась 7 років тому, то цей насильник ексчоловік вже давно б забув її саму і спільних дітей. В реалії здійснилась така страшна трагедія, мученицьку смерть якби розумно поступити раніше, можна було б уникнути.
! до Психопланетарій, Лип Показати IP 4 Жовтня 2020 11:46
Добре, що в Китаї є смертна кара. Якщо він не псих, то буде справедливо покараний.
Лучанка Показати IP 3 Жовтня 2020 19:39
Заміж виходити небезпечно для життя, то вбивства,то згвалтування і насильство,то безвідповілальність. Нехай чоловіки один одного кохають,така перспектива намічається...Чоловікам потрібно задуматись
Лучанин до Лучанка Показати IP 4 Жовтня 2020 11:43
За одного неадекватного урода не потрібно на всіх лити брудом.
Агов до Лучанка Показати IP 4 Жовтня 2020 11:44
Свій негативний життєвий досвід не "транслюйте" на оточуючих. У вас не склалось, але у переважної більшості сімї, діти, любов.
12 Показати IP 4 Жовтня 2020 12:09
Як не крути, але виходить, що переважну більшість проблем в житті створюють чоловіки.... Вбивства, насильства, аварії на дорогах і тд.
Ага_фемка_ до 12 Показати IP 4 Жовтня 2020 16:01
А є така статистика? Поділіться з нами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus