USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві під час закладання міни під авто співробітника розвідки підірвався диверсант, – ЗМІ

4 Квітня 2019 12:50
Правоохоронці встановлюють обставини вибуху автівки у Голосіївському районі столиці.

Про це інформує прес-служба київської поліції.

Близько 2-ї години ночі до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, про те, що на вулиці Вільямса вибухнула автівка. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь, вибухотехніки, кінологи і лікарі.

На місці події поліцейські виявили пошкоджений транспортний засіб «Шевролет Еванда», який належить місцевій мешканці. За попередньою інформацією, у результаті вибуху один чоловік отримав поранення. Постраждалий у важкому стані доставлений у лікарню.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розслідуються кримінальні провадження за ч.3 ст.15, п.5 ч.2 ст.115 (Замах на вбивство) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці відпрацьовують місце скоєння злочину та прилеглу територію для встановлення всіх обставин та очевидців події.
Видання «Цензор.НЕТ» з посиланням на свого головного редактора Юрія Бутусова пише, що потерпілий – диверсант, який невдало заклав міну під автомобіль. Нібито вона призначалася для «офіцера української розвідки, який брав участь в Операції об’єднаних сил на Донбасі».

Те ж саме пише миколаївське видання «Преступности.НЕТ»: замах планувалося на одного з офіцерів Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Диверсант зробив спробу встановити міну під машину, проте вибух саморобної міни стався передчасно. Диверсант серйозно поранений і затриманий, під час вибуху йому відірвало кисть руки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 4 Квітня 2019 13:12
Що з собакою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus