USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Києві та Харкові закрили залізничні вокзали через повідомлення про замінування

14 Листопада 2017 21:27
Сьогодні ввечері в Києві і Харкові майже одночасно надійшли повідомлення про можливе замінування багатолюдних об'єктів. Довелося евакуювати більше тисячі чоловік, повідомляє УНІАН.

Зокрема, у столиці закрили залізничні вокзали - сполучені між собою Центральний і Південний. Сотні людей евакуювали.

Входи перегороджені стрічками, правоохоронці та вибухотехніки обстежують будинок і шукають можливу вибухівку.

Також надійшло повідомлення про замінування великого торгово-розважального центру "Гулівер" - людей звідти евакуювали.

На місці працюють поліцейські, рятувальники, вибухотехніки.

Третій "замінований" об'єкт в Києві - лікарня.

"Три анонімні повідомлення про замінування: лікарня і «Гулівер» в Печерському районі і центральний залізничний вокзал у Солом'янському районі. Поліція Києва проводить перевірку. Залучені фахівці вибухотехнічної служби. Щоб убезпечити людей, проводилася евакуація: з лікарні - 150 осіб (перевірка завершена, небезпечних предметів не виявили), з вокзалу - 900 чоловік, з «Гулівера» евакуація триває. Всі повідомлення зареєстровані, оперативники встановлюють анонімних дозвонювачів", - написала у Facebook прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик.

У Харкові невідомі повідомили про замінування метрополітену. Тому довелося закрити чотири станції метро - "Пушкінську", "Спортивний", "Центральний ринок" і "Бекетова". Звідти всіх евакуювали. Потяги рухаються повз ці станції без зупинок.

Про це повідомляє патрульна поліція Харкова.

Шукали вибухівку і в Господарському суді Харкові довелося евакуювати близько 250 осіб, але нічого небезпечного так і не знайшли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus