USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві в озері потонув уродженець Волині, – ЗМІ

12 Липня 2021 12:06
У Святошинському районі Києва 11 липня в одному з озер Біличанського лісу втопився чоловік. Загиблим виявився уродженець Волинської області, 1983 року народження.

Про це OBOZREVATEL розповіло інформоване джерело. Попередньо, на тілі загиблого слідів насильницької смерті не виявлено.

«Правоохоронці розглядають кілька версій смерті 38-річного чоловіка. Серед них самогубство та нещасний випадок. Деталі та обставини смерті встановить слідство», – розповів наш співрозмовник.

У свою чергу в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Києва повідомили, що рятувальники знайшли тіло потонулого 28-річного чоловіка на відстані 20 метрів від берега на глибині 3 метрів.

«За свідченнями друзів перед тим, як піти купатися, вони разом вживали алкогольні напої на березі», – додали в пресслужбі ДСНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus