USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві загинув нардеп Дмитро Тимчук. Оновлено

19 Червня 2019 13:32
У Києві загинув народний депутат від фракції «Народний фронт» та координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

Про це повідомили джерела theБабеля.

Як повідомив нардеп Антон Геращенко, Тимчук загинув під час чищення нагородного пістолета.

«Годину тому, у себе вдома, під час чищення нагородного пістолета завдав собі смертельне поранення патріот України і мій друг Дмитро Тимчук», – пише Геращенко.

У коментарі каналу 112 Україна нардеп розповів також, що дружина Тимчука подзвонила в лікарню і повідомила, що її чоловік чистив зброю і випадково поранив себе.

«Поки приїхала швидка допомога, Дмитро уже помер. Наразі на місці працює слідча група», – додав Геращенко.

«Факт смерті поліція підтверджує» – сказав речник Нацполіції Ярослав Тракало виданню ВВС Україна.

Депутат Антон Геращенко написав у Facebook, що під час чистки нагородної зброї Дмитро Тимчук наніс собі «смертельне поранення». Однак згодом пан Геращенко цей пост зі своєї сторінки видалив.

Речник МВС Артем Шевченко повідомив в ефірі телеканалу «Прямий», що до правоохоронних органів звернулася дружина Дмитра Тимчука, яка виявила його тіло з вогнепальним пораненням у голову.

На місці працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує обставини. Він не підтвердив версію Антона Геращенка, що це сталося під час чистки нагородної зброї.

Журналісти та колеги Тимчука теж здивовані версією, яку оприлюднив Геращенко. Вони зазначають, що нардеп Тимчук рідко пропускав засідання Верховної Ради, а сьогодні, в день засідання, чомусь був вдома.
Довідково: Дмитро Тимчук – український військовий, політичний журналіст та популярний блогер. Координатор групи «Інформаційний спротив».

Підполковник запасу. Став відомим через детальне висвітлення перебігу Кримської кризи, інтервенції Російської Федерації в Україну, а також сепаратистських виступів та російської диверсійної діяльності в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ага Показати IP 19 Червня 2019 14:02
Їм тепер всім треба бути обережними з нагородними пістолетами, бо ті не витримують від того що хазяї багато знають.
Ісса Ндойє Показати IP 19 Червня 2019 14:05
Щось схоже починалося у 2014 - 15 р.р. , тоді стрібали з 12 поверху, раптово поранилися із рушниці, пісьменників стриляли у дворах ...
Навуходоносор Показати IP 19 Червня 2019 15:22
Сложные проблемы всегда имеют легкие для понимания неправильные решения. А вообще-то - единственное, что у нас хорошо организовано, это преступность.
Ирина Показати IP 19 Червня 2019 15:52
Денис Казанский написал, что Тымчук был сотрудником ГУР МО и его убийство из той же серии, что и убийства Хараберюша и Шаповалова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus