USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У київському метро трапилося задимлення

11 Вересня 2017 19:43
У понеділок, 11 вересня, у столичному метрополітені на перегоні Контрактова площа - Тараса Шевченка загорілася проводка.

Рух поїздів між цими станціями зупинено на невизначений період, повідомляє УНІАН.

На даний момент потяги курсують від станції метро «Оболонь» до «Героїв Дніпра» та з «Контрактової площі» до «Теремків».

Станція метро «Тараса Шевченка» закрита на вхід для пасажирів, вивішені таблички «закрито з технічних причин». Станція працює тільки на вихід.

Своєю чергою, офіційна сторінка Київського метрополітену в Фейсбук розповсюдила повідомлення наступного змісту: Синя гілка. Рух "Героїв Дніпра - Майдан Незалежності" і "Петрівка" - "Теремки". На перегоні "Контрактова площа" - "Тараса Шевченка" було виявлено задимлення. У коментарях під повідомленням користувачі пишуть, що на вхід закриті також станції метро "Контрактова площа", "Оболонь" та "Поштова площа".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus