USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ла-Манші припинили пошуки зниклого літака з футболістом

24 Січня 2019 20:16
Після безрезультатних триденних пошуків зниклого над Ла-Маншем літака, на борту якого були футболіст клубу «Кардіфф Сіті» Еміліано Сала та пілот, пошукову місію вирішили припинити.

Про це заявив керівник порту у Гернсі капітан Девід Беркер, його заяву у Twitter розмістила поліція острова Гернсі, яка координує пошуки, повідомляє Європейська правда.

Беркер стверджує, що після проведеної роботи шанси знайти зниклий літак є дуже мізерними.

«Незважаючи на найкращі зусилля повітряних і пошукових ресурсів з островів Ла-Маншу, Великої Британії та Франції ... ми не змогли знайти жодного сліду літака, пілота або пасажира», – заявив він.

«Ми переглянули всю доступну нам інформацію... і прийняли важке рішення закінчити пошуки», – повідомив Беркер.

Нагадаємо, легкомоторний літак, на борту якого були Еміліано Сала і пілот, в понеділок о 19:15 за місцевим часом вилетів з Франції до Уельсу, але за годину зник з радарів над Ла-Маншем в районі острова Гернсі, поблизу маяка Каскет.

У вівторок поліція острова Гернсі повідомила, що літак запитував дозвіл на аварійну посадку, але зник з радарів на висоті близько 700 метрів.

За повідомленнями ВВС, Сала встиг відправити голосове повідомлення в WhatsApp родині, сказавши, що він «дійсно наляканий». «Я в літаку, який, схоже, розвалиться», – йшлося у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus