USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У лікарні на Волині встановлять комп’ютерний томограф

26 Лютого 2021 22:34
У приймальному відділенні Любомльського ТМО встановлять комп’ютерний томограф.

Про це стало відомо під час робочої поїздки заступника голови облдержадміністрації Олександра Троханенка у Любомльський район 23 лютого 2021 року, повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Зокрема, Олександр Троханенко за дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка оглянув реконструйоване приймальне відділення Любомльської лікарні та вручив головному лікарю медзакладу Володимиру Дибелю документи на обладнання, що незабаром тут встановлять.

Нагадаємо, реконструкції 7 приймальних відділень в області, серед яких і Любомльське ТМО, відбуваються в рамках національної програми «Велике будівництво». Зокрема, передбачено будівництво сучасних приймальних відділень європейського зразку в усіх опорних лікарнях Волині, у тому числі – придбання комп’ютерного томографа.

Нині будівельні роботи з реконструкції приймального відділення Любомльського ТМО вже завершені. Вартість реконструкції – 6,2 млн грн, загальна площа відділення понад 600 метрів квадратних. Тож очікують комп’ютерний томограф, придбаний за державні кошти, централізовано через Міністерство охорони здоров’я України.
Наявність такого обладнання дуже очікують лікарі, адже це дасть можливість проводити якіснішу та точнішу діагностику, а, окрім цього, дозволить заключити із НСЗУ договір на надання більшої кількості послуг, необхідних місцевому населенню.

Так, заступник очільника області оглянув проведені роботи та ознайомився із роботою закладу. Слід зазначити, що Любомльське ТМО визначено однією із лікарень, що надають допомогу хворим на COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus