USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У лісі на Ківерцівщині дитину вкусила змія

8 Серпня 2017 18:02
До центральної диспетчерської ВОЦЕМДМК о 14.28 надійшов виклик (№ 9455) про те, що у лісі хлопця вкусила змія. Фельдшерська бригада Ківерцівського відділення ЕМД терміново виїхала на місце події.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як розповіли рідні хлопчика, подія відбулась недалеко від дому, в лісі, де він косив траву, аж раптом відчув гострий біль в ділянці гомілки. В той самий момент помітив, як у густу траву швидко поповзла змія. На щастя хлопець був не сам у лісі. Рідні одразу зателефонували «103» і з потерпілим виїхали назустріч медикам. Зустрівшись на півдорозі з медиками, постраждалого переклали в автомобіль ЕМД.

Так як пацієнт скаржився на головокружіння, сонливість, нудоту фельдшер у автомобілі надавала необхідну медичну допомогу. Диспетчер, який постійно підтримував зв'язок із фельдшером, попередив лікувальний заклад про те, що везуть пацієнта у важкому стані. Поки автомобіль ЕМД доїхав до обласної дитячої лікарні - у приймальному відділенні їх уже чекали лікарі-реаніматологи.

КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» попереджує про небезпеку під час перебування в лісі, поблизу річок, боліт.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 8 Серпня 2017 18:43
А чому ж не написали що в обласній не було жодної дози протиутрутного препарату!!!? Чудом що батьки його ще купили...
Петро до Лучанин Показати IP 8 Серпня 2017 21:57
За півтори тисячі, російського виробництва. Зате Супрун гарно на Бандерштаті піарится, закупкою прострочених ліків по тендерам 2016 року, в 2017!
Ірина Показати IP 8 Серпня 2017 22:06
Це треба було закупити , хоча б у Польщі, а не піаритися, що протиотрута буде. коли буде? Як рак свисне?
Богдан Показати IP 8 Серпня 2017 22:18
Новинка 3 денної давності і фото з російських сайтів, чому немає інформації про бандитів з варти беспорядку з бойовиком тиводаром

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus