USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У лісі на Волині вчитель намагався підстрелити козулю

26 Липня 2023 15:25
У ніч на 26 липня на Маневиччині працівники єгерської служби філії «Маневицьке лісове господарство» під час чергового рейду виявили факт та унеможливили нанесення серйозних збитків мисливському господарству.

Про це інформує Поліський лісовий офіс.

Місцевий житель із с. Галузія Камінь-Каширського району Василь Р. пізно ввечері вийшов полювати на козулю. Знаючи, що найлегше вистежити та вбити тварину на кормовому полі, очікував її на місці із зарядженою зброєю.

«Найбільш прикро, що цей чоловік публічно позиціонує себе як громадянин із свідомою позицією, працює вчителем, навіть свого часу виконував обовʼязки єгеря в одному із приватних підприємств, яке було користувачем мисливських угідь на Маневиччині, чітко розуміє відповідальність за такі дії у час війни, коли будь-яке полювання заборонене!» – зазначають в повідомленні.

Цього разу факту браконьєрства вдалося запобігти.

Браконьєр визнав свою вину і вже сплатив штраф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ім'я йому Показати IP 26 Липня 2023 17:11
не вчитель, а бидло.
Всезнайко Показати IP 26 Липня 2023 17:47
Ще й у вишиванці падло ходить.
Сашко Показати IP 26 Липня 2023 20:55
Дайте йому автомат і на схід України. Там і постріляти дадуть і заробить копійчину а то бідний з голоду пухне що полює на тварин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus