USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Любешові цілий квартал – без електрики

22 Листопада 2017 18:53
Новий житловий квартал у селищі Любешів – без електропостачання, адже мешканцям не вистачає понад 180 тисяч гривень із необхідних 800 тисяч. На реалізацію проекту вже зібрали 75% від необхідної суми, а от решту просять виділити із обласного бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства 21 листопада.

Член комісії Сергій Леонтьєв закликав колег підтримати фінансування.

«Якщо люди будуються – то економіка рухається, тому потрібно підтримати звернення», - наголосив депутат.

Однак голова комісії Юрій Цейко застеріг, що якщо підтримати звернення – таких прохань будуть сотні.

«Це добре, щоб облрада долучається до підтримки, але таких звернень можуть бути сотні. І як далі пояснювати, що одним даємо гроші, а іншим – ні, бо фінансування на всіх не вистачить. Було б добре, щоб це фінансували з «Волиньобленерго», адже йдеться про розвиток мережі», - зауважив голова комісії.

Після дискусій члени комісії рекомендували виділити фінансування за наявності грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Віталій Показати IP 22 Листопада 2017 19:59
Це проблема з проблем і ніхто цьому не те, що ради не дає - ніхто із владців з ОДА та з більшостей РДА про це нічого не знає. Для прикладу наша ситуація - https://www.volynnews.com/news/economics/koly-ziavytsia-svitlo-u-domivkakh-rozhyshchan-chleniv-kooperatyvu-krayovy/. Маю дуже багато цікавого матеріалу - готовий поділитись по наших перипетіях і відносно володію ситуацією по області в цьому важкому питанні. Тричі були у Гунчика на особистому прийомі - обіцянки - результату - нуль! Готовий розказати для цікавого матеріалу...
Віталій Показати IP 22 Листопада 2017 20:01
В доповнення - можна зконтактувати через Олександра Курилюка.
Андр Показати IP 22 Листопада 2017 22:14
Да нажаль така ситуація в країні ... але засипати всіх кругом листами - нічого недасть ... а час то йде .. зібрати з тих людей яким необхідно електроенергія вже, по 30-45 тис. І розпочати (силами обленерго) будівництво мереж ... і ті хто нехотів складатися коштами, побачивши лінії електропередач самі прийдуть в кооператив щоб внести частку коштів ... це перевірено на реальному масиві де кооператив розпочав з малих кроків і з часом поставили трансформаторну підстанцію, потім сільська рада частинку коштів допомогла людям, а там і напруга 380 зявилась ... так що треба брати приклад з людей які обєдналися для того щоб подолати свою проблему з електрикою ... поміняйте своє ставлення до проблеми ... P.S. Це я написав до Віталія з кооперативу Крайовий
Віталій до Андр до Андр Показати IP 23 Листопада 2017 14:58
Погоджуюсь, погоджуюсь цілком і повністю! У нинішній ситуації, яка є в Україні, тільки в кооперації сила...можливо... Ми теж створили кооператив і я вважаю, що саме завдяки тому, що є і діє кооператив, ми змогли добитись того, що деякі види робіт не будуть виконуватись. а відтак і зменшиться сума, яка необхідна для електрифікації. Але це не вирішує проблему в цілому, бо не може 20 чоловік зкидатись на весь масив, а решту 50 вже включаться по принципу "стандартного приєднання" і не відшкодовуючи при цьому тим 20 відчайдухам... чи дурням? Справа в іншому - ніде в цивілізованому світі такого не має щоб громадяни будували інфраструктуру - НІДЕ! Це нонсенс і парадокс! Для прикладу - я маю пекарню і маю можливість та хочу людям продавати хліб... Я ж не кажу людям - "Ви побудуйте мені магазин і я Вам буду продавати хліб..." Тут вже все з точністю до навпаки. Якби в Германії був масив на 70 потенційних клієнтів - знайшовся б постачальник, ОЙ ЗНАЙШОВСЯ Б... Чи не так, Андр?
Ну ну Показати IP 23 Листопада 2017 03:54
А для чого в любешові та електрика, любешовські дівки й так самими розумними себе рахують й до Луцька пруться)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus