USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Любомлі люди в масках застрелили чоловіка, ще двоє – поранені

3 Квітня 2017 14:52
Невідомі в масках обстріляли компанію чоловіків на одній із баз у Любомлі близько третьої години ночі 3 квітня. Про це повідомляє Район.Любомль.

Від отриманого вогнепального поранення в голову житель смт Головне Юрій Стоянович помер на місці. Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявили сьогодні, 3 квітня. 8 березня чоловікові виповнилося лише 40 років. Без батька залишилося троє дітей.

Двоє чоловіків госпіталізовані у ТМО Любомльського і Шацького районів у травматологічне відділення. В одного потерпілого прострелено стегно, в іншого – шия.

У прес-службі поліції в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердили факт стрілянини та убивства чоловіка. За цим фактом розпочали кримінальне провадження.

Згодом правоохоронці розповіли про подробиці стрілянини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Валя Показати IP 3 Квітня 2017 15:38
А поліція нащо якщо все збільшується розбоїв!Що поліція робить якісь камери хоч би встановили а то такі камери що нічого не побачиш
Головенець Показати IP 4 Квітня 2017 18:25
Там без камер знають хто стріляв, коли і куди, а журналісти пишуть (невідомі в масках)...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus