USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькій гімназії №21 відремонтують басейн

6 Вересня 2018 17:39
У загальноосвітніх навчальних закладах розпочався новий навчальний рік, проте в окремих школах та садочках ще тривають ремонтні роботи.

Заклади освіти, у яких ще завершують ремонтні роботи, проінспектували секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 16,що знаходиться у мікрорайоні Вересневе, одна з найстаріших шкіл міста. Нагальним питанням був ремонт накриття перед входом у навчальний заклад. За словами директора школи Василя Троцького, він був у аварійному стані і ніс загрозу для учнів та їх батьків, педагогів. Тому, прийняли рішення про ремонт. Так, у найкоротший термін, старі бетонні плити перекриття демонтували і зробили новий, сучасний навіс.


Також, у рамках співпраці з НЕФКО, тут встановили два індивідуальні теплові пункти, які покращать тепловий режим у школі та дозволять економити енергоносії.


У ДНЗ № 6 триває ремонт доріжок. Під час дощу їх постійно затоплювало і батьки не могли нормально довести дітей до групи. Доріжки викладають сучасною бруківкою. Цей заклад є одним із найбільших у місті, адже тут діє 13 вікових груп, у яких займається 350 дітей.


Гімназія № 21 імені Михайла Кравчука - один із найкращих навчальних закладів не лише Луцька, але й Волині. ЇЇ учні є постійними переможцями міжнародних конкурсів, олімпіад тощо. У рамках проекту НЕФКО тут встановили ІТП та провели повну термомодернізацію. За словами директора закладу Олега Ковальчука, уже є хороші результати: взимку у навчальних класах стало тепліше. Відчутна й економія енергоносіїв.

Нині ж тут триває ремонт басейну. Він був уже у незадовільному стані. Будівельники демонтували стару плитку, триває укріплення елементів. Усі роботи планують завершити до 15 жовтня.


У ДНЗ № 32 провели ремонт коридору на другому поверсі. Зокрема, замінили двері, зробили сучасну фактурну штукатурку на стінах. Крім того, у співпраці з батьками цьогоріч замінили покриття на усіх ігрових павільйонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 18:18
Вже писали про це,чи ви думаєте скоріше відремонтується
Анонім Показати IP 9 Грудня 2018 11:13
Нажаль у 21 гімназії ремонт басейну ще досі не завершений а планували завершити 15 жовтня. 9 грудня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus