USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцькій райлікарні майже на годину зникло електропостачання. Який стан реанімаційних хворих

12 Листопада 2021 12:20
Через аварію на мережі у Луцькій центральній районній лікарні, яка надає допомогу хворим із COVID-19, у тому числі й реанімаційним, орієнтовно на 40 хвилин зникло електропостачання.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів головний лікар медичної установи Сергій Коновал.

З його слів, протягом 40 хвилин і справді припинилося електропостачання до лікарні, утім на здоров’ї пацієнтів це не позначилося, оскільки відразу спрацювали генератори.

«Аварія була в місті, через це на деякий час справді зникло світло. Але у нас є свій генератор, кисневі балони, які ми відразу підключили. Всі хворі живі, ніхто не постраждав. Продовжуємо лікування», – прокоментував медик.

Натомість у пресслужбі ПрАТ «Волиньобленерго» повідомили, що електропостачання у лікарні зникло через аварійне вимкнення секції шин-10 кВ РП-10 кВ номер 20 міста Луцька. Об 11:02 відбулося знеструмлення низки споживачів у селі Липини та прилеглих вулиць.

Об 11:37 електропостачання споживачів відновили.

Нагадаємо, у Волинській області вже 10 лікарень, які надають допомогу хворим з коронавірусом. Це Волинська обласна клінічна лікарня, Волинська обласна інфекційна лікарня, Луцька міська клінічна лікарня (інфекційний шпиталь при пологовому будинку), Ковельське ТМО, Володимир-Волинська лікарня, Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства, Камінь-Каширська районна лікарня, Любомльське територіальне медичне об’єднання. Від 4 жовтня 2021 року до цього списку включили ще Луцьку і Маневицьку райлікарні, оскільки Камінь-Каширська районна лікарня завантажена найбільше.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вторая франция Показати IP 12 Листопада 2021 14:03
они еще вертолётную площадку на областной больнице хотят строить)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus