USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому дитсадку зібрали гроші на лікування волинському бійцю

19 Жовтня 2015 21:09
Понад 6 тисяч гривень зібрали у луцькому дитсадку на лікування важкопораненому багатодітному волинському бійцю Віктору Качулі. Про це написала волонтер Наталія Ариванюк на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що багатодітний волинський боєць потребує допомоги.

9 вересня його родина дізналася, що чоловік був тяжко поранений і перебував в реанімації Харківського шпиталю. Було проведено майже десяток операцій. Але стан волинянина залишається тяжким. Він потребує лікування ще протягом шести місяців.

«Надзвичайно приємно писати пости вдячності і людяності! Ось такими вдячними і небайдужими до чужої біди є громадяни нашої держави, які зубами вигризають свою справжню незалежність! А все це оцінюється не гаслами, а вчинками! Понад 500 перепостів про нашого важкопораненого волинського бійця Віктора Качулу. Долучилися до допомоги люди з різних куточків нашої багатостраждальної, хто скільки зміг. Низький уклін вам усім за кожну гривню! І от сьогодні зранку подзвонили мені з луцького дитячого садочка № 30, що керівництво та батьківський комітет зібрали суму 6600 гривень і вирішили її пожертвувати для лікування Віктора! Вихованці цього закладу з таким педагогічним колективом і батьками є великими справжніми патріотами і нашим майбутнім! Велика дяка та шана вам! Бог все бачить, нехай кожному воздасться! А нашому герою лікуватися ще понад 6 місяців! Думаю таке ставлення від людей йому надасть сили духу та впевненості, що все буде добре!», - йдеться у дописі.

4149497826068993 Приват банк Качула Віктор
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2015 21:29
Собрали как? Деньги внесли сотрудники детского садика? Или деньги собрали путем вымогательства с родителей детей, посещающих этот сайт? Стоит ли объяснять то, что и такой вариант возможен?
Анна до Анонім Показати IP 19 Жовтня 2015 22:14
Був ярмарок в садочку, батьки напекли солоденького і продавали.
Волинь до Анна Показати IP 19 Жовтня 2015 23:26
Молодці!!!
факт Показати IP 19 Жовтня 2015 22:48
Якби *ебіли-політики-олігархи в Україні і в Росії менше крали і не хотіли дурної війни .... не було б того жахіття на Україні !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus