USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Не кидайте нас», - мати лучанина, якому потрібні кошти на лікування

3 Червня 2015 14:29
Родина пораненого бійця з Волині Сергія Федотова, який переніс 20 операцій, просить усіх небайдужих людей не залишати їх наодинці з бідою. Для лікування бійця потрібні великі кошти. До слова, місцева влада виділила лише 500 гривень допомоги.

Про це інформує в мережі волонтерка Іванна Поровська.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало історію лучанина, який пройшов Іловайськ та нині потребує допомоги. Хлопця свого часу підтримав литовський художник.

"Я не знаю, які слова підібрати для підтримки мами пораненого Героя, що 10 місяців лікується в госпіталі, переніс 20 операцій, і попереду ще не одна. Сім'я для лікування продала все, що можно продати. Спочатку машину, потім все інше. Мама каже: "Не кидайте нас, будь ласка, надія тільки на людей. Ми стараємося, заробляємо, але нам не вистачає"", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтера, місцева влада виділила аж 500 гривень допомоги. У той час, коли проїзд з Луцька до Києва - 240 гривень.

"А поряд з хлопцем має хтось постійно знаходитися. Потрібні знеболюючі. Цілий комплекс ліків. Я не кажу про моральний стан родини, його неможливо передати, біда не приносить нічого, окрім горя. Я благаю всіх про допомогу. Розумію складність часу, але... Цей молодий хлопчина, Федотов Сергій, дуже світлий і добрий, захищав нас і отримав важкі поранення. Тепер наша черга йому допомогти. Номер карточки Приватбанку для допомоги: 4149 4978 1588 0499 Федотова Світлана Анатоліі'вна (мама)", - звертається до усіх небайдужих Іванна Поровська.

Окрім того, зі слів волонтера, потрібна допомога юриста для 2 родин поранених. Хто має бажання - напишіть в приват.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus