USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому клубі – запальна вечірка з нагоди Дня студента

15 Листопада 2016 15:29
Для лучан та гостей міста з нагоди Міжнародного дня студента 17 листопада організовують вечірку, яка відбудеться у пивному клубі «Оболонь», відомому як «Кораблик».

Охочих гарно та позитивно провести вечір чекають о 21.30 в клубі.

«Одне з найпотужніших свят в році для студентів! Класнюча вечірка, яку радимо файно відсвяткувати і нагудітись разом із своїми одногрупниками!», - запевняють організатори.

Розважати та проводити конкурсами з відвідувачами закладу буде ведучий Славко Мазурок.

«Фотозвіт з вечірки посприяє в тому, аби вам було потім, що згадати. А музон закидатиме до наших динаміків Тіма. Тому радимо із собою підручників не брати, зошитів теж, а от рушнички не завадять - День Студента цього року обіцяє бути суперспекотним!», - обіцяють в Кораблику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus