USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому клубі зазвучав транс

31 Травня 2014 19:00
Чимало прихильників trance-музики зібрались в шоу коктейль-барі TERAZZA. Для них виступав відомий діджей та радіоведучий Max Freeman.

Лучанин, який вже декілька років проживає в Ізраїлі, приїхав погостювати в рідне місто, а заразом і зустрітись з поціновувачами його творчості. Чоловік каже, що летів транзитом через Москву: «В лігві ворога побував, можна сказати», - жартує діджей. Попри це каже, що переліт пройшов без пригод і до Луцька він дістався спокійно.

Макс зауважив, що приємно вражений кількістю людей, які завітали на вечірку. В Україні в артиста заплановані ще декілька вечірок, після чого він планує повернутись в Ізраїль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Військовий Показати IP 1 Червня 2014 08:32
А до армії служити - так всі хворі...
alina33kk Показати IP 1 Червня 2014 11:26
кто єті люді
відповідь війсковому Показати IP 1 Червня 2014 12:54
глянь на них вони и ак не піднімуть.
майор Показати IP 1 Червня 2014 15:51
Ау балаклавах по Луцьку добре бігають...:) По вечорам парочку разів проїхатись вантажівкою біля подібних закладів і відразу тема мобілізації до армії відпаде!:) А то вміють лише перед дівчатами малюватись, а як до діла - то відразу штанці прати потрібно!:)))
баба Показати IP 1 Червня 2014 21:06
Фу! А чому, скажіте мені, воно ото кожне з шлангом, трубкою якоюсь сидит? Ніц, певно не має здоровля і сидит тримає, щоб писяти і в уборну не бігати. А дівки якісь ніби кобили дупасти, вибачте, поставити такі в полі і сапку дати в руки, то пів-неба заслонилаб. Ото б мому дідо таку дати. Гет чисто за день поле зробила б.
Анонім Показати IP 2 Червня 2014 07:14
А у нас вроду є закон про заборону куріння кальяну в громадських місцях, видно заклади які кришує прокуратура і мвс, от вам і майдан і сотні жертв, а все як було так і є

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus