USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому коледжі на концерті зібрали кошти для бійців до Великодня

10 Квітня 2017 21:00
Волонтерський центр волинських освітян «Серце патріота», відомий численними поїздками в зону АТО з різноманітними гуманітарними вантажами, провів 7 квітня благодійний концерт для збору коштів і в Луцькому педагогічному коледжі.

За кошти, зібрані, зокрема, й під час цього заходу, буде закуплено чимало необхідного для наших бійців на сході. Чергова поїздка доставить усе це в передпасхальні дні, тож воїни знову відчують, як б’ються серця волинських патріотів.

Це, до речі, вже не перший такий захід благочинного фонду в «учительській кузні». А це заклад, де навчалися Герой України Володимир Гринюк, загиблі у війні на Донбасі Артем Карабан, Володимир Прокопчук, Олександр Палюх; служать нині на Донбасі його випускники. Про це повідомили у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти.

На сцені цього разу виступили численні творчі колективи студентів: жіноча хорова капела «Глорія», троїсті музики, чоловічий гурт «Козаченьки», мішаний хор «Музичні гобелени», хор «Жайвір», духовий оркестр, вокальний квартет «Акцент», вокальні ансамблі «Світанок», «Зорепад», «Волинські наспіви», ансамблі бандуристів та баяністів, хореографічний колектив «Колорит» та інші. Своє мистецтво продемонстрували й педагоги: інструментальний ансамбль «Каламбур», оркестр народних інструментів, вокальний ансамбль.

Потому засновник «Серця патріота» Сергій Балицький та його директор, ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко, активістка Ольга Степаненко розповіли про діяльність волонтерського центру. Петро Степанович вручив директорові педколеджу Петрові Бойчуку грамоту, якою колектив студентів і викладачів під його орудою нагороджується «за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності та безпеки Української держави, патріотичну громадянську позицію, організацію та поширення волонтерського руху».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus