USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому парку провели логопедичні обстеження діток і зібрали кошти для ЗСУ

9 Серпня 2022 22:43
У Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки у Луцьку провели незвичні логопедичні обстеження малюків і зібрали кошти для ЗСУ.

Про це повідомляють організатори.

У парку облаштували кілька цікавих локацій. Грались і забавлялись усі: і діти, і їхні батьки.

«На підтримку ЗСУ! Під цим гаслом волонтери ГО ЦРД «Розмовляйко» та фахівці ДКРЦ «Розмовляйко» провели захід «З дитячою вірою: разом до Перемоги!».

Ми вдячні за підтримку луцькій міській раді, ГО «Всеукраїнське об’єднання Генерація змін», кафе «PROMENAD», іншим людям доброї волі, котрі долучились та запропонували власні вироби для реалізації.

7 070 гривень передані на потреби ЗСУ!» – йдеться в повідомленні.

Логопеди нагадують, у 6 місяців має з’явитись у дитини белькотання, в 1 рік – перші слова.

Варто звертати увагу також на навички домовленнєвого періоду, комунікацію, чи усвідомленими є ці перші «мама», «баба» тощо. У три роки у дитини повинна зникати пом’якшеність вимови, уже наявні речення.

У чотири дитина здатна підтримати розмову, висловити думку простими або поширеними реченнями. У п’ять років дитина вже здатна виділити у слові перший і останній звуки, підібрати слова з потрібним звуком, інтонаційно виділити вказаний звук у слові.

До шести років дитина повинна правильно та чітко промовляти усі звуки рідної мови, у т.ч. [л], [л’], [р], [р’]. Діти цього віку здатні визначити кількість звуків у слові, їх порядок, місце звука у слові, поділити слово на склади, виділити наголошений склад, користуватися схемою звукового налізу слів тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
волинянка Показати IP 9 Серпня 2022 22:55
Чи хватить розуму владі не проводити балаганів на День Незалежності а віддати гроші і свій місячний оклад на ЗСУ в честь Свята.
Лучанка до волинянка Показати IP 10 Серпня 2022 07:59
А ще, карантин по ковіду не скасований. Логопеди повинні працювати в кабінетах індивідуально з дитиною
Валерія до Лучанка Показати IP 10 Серпня 2022 09:45
Захід дуже крутий, безкоштовний, і мета зібрати кошти! Це безцінно! Якесь застаріле уявлення про «кабінетного логопеда», або вам тільки такі трапляються!
Наталія до Лучанка Показати IP 10 Серпня 2022 09:45
Організатори та колектив молодці, все було індивідуально, дітям не вистачає зараз дитинства. Логопеди нічого нікому не винні!!! Все було супер! Діти та батьки задоволені. А на рахунок ковіду - кожен заклад проходить перевірку чи є вакцинація в кожного працівника!!
Ксюшик Показати IP 10 Серпня 2022 09:47
Хтось завжди буде шукати негатив, чи ковідом прикриватись чи кабінетами! Молодці такий захід організувати! Супер!
Тіна Показати IP 10 Серпня 2022 10:15
Дуже гарний захід, у наш час для діток це, як ковток свіжого повітря, малечу неможливо було забрати. Така актуальна мета заходу. Дякую організаторам.
Міла Показати IP 10 Серпня 2022 10:22
Не треба прикриватися кабінетами чи ковідом-треба просто робити та допомагати. Невдоволені завжди знайдуться. А сила наша в єдності. Дякуємо за класні розваги для дітей. Так добре коли вони радіють,особливо зараз!
Олександр Показати IP 10 Серпня 2022 10:33
Захід чудовий, саме те, що зараз необхідно дітям, чудова атмосфера і гарний настрій.
Рома Показати IP 10 Серпня 2022 15:42
Хороший захід відбувся! Діти і батьки отримали заряд позитивних емоцій,відчуттів. Це те, що потрібно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus