USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому районі під час пожежі загинув чоловік

25 Липня 2022 10:19
За вихідні на Волині ліквідували 7 пожеж. Дві з них трапилися в Луцьку, а в селі Баїв Луцького району під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС у Волинській області.

23 липня рятувальники 4 ДПРЧ м. Ковеля ліквідували пожежу сухої трави та чагарників на площі 0,1 га на дачному масиві «Білий налив» у Ковелі. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем власника дачної ділянки.

23 липня о 02:26 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Баїв Луцького району. Сусіди повідомили, що дерев'яна господарська будівля повністю охоплена вогнем. За викликом до місця події спрямували рятувальників двох пожежно-рятувальних підрозділів міста Луцька 1-ої та 2-ої ДПРЧ, перший з яких прибув за викликом о 03:08. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло 49-річного чоловіка.

Горіння локалізували о 03:14, ліквідували – о 03:40.

Причина пожежі та обставини загибелі чоловіка встановлюються. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем загиблого.

Цього ж дня горів дерев’яний житловий будинок у селі Гута Ковельського району. Ще до прибуття вогнеборців місцеві жителі врятували з будинку його власника. Сусіди помітили дим з оселі, побігли на допомогу й витягнули із задимленого будинку господаря. Ймовірна причина пожежі необережне поводження з вогнем: господар недбало кинув недопалок і не зогледівся, як сталася пожежа.

Силами рятувальників 14 ДПРЧ смт Ратне та працівників місцевої пожежної охорони смт Заборлоття і с. Тур горіння ліквідоване.

Увечері рятувальники 2 та 25 ДПРЧ м. Луцька ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку в місті Луцьку на вулиці Люблінській. Попередні причина пожежі – коротке замикання електромережі. В одній з кімнат вогонь знищив меблі, телевізор, пошкодив стелю, стіни й вікно.

О 06:05 24 липня у селі Риковичі Володимир-Волинського району рятувальники 18 ДПРЧ смт Іваничі та місцевої пожежної охорони сіл Риковичі і Павлівка ліквідували пожежу в дерев’яному житловому будинку. Причина пожежі встановлюється.

Вранці 24 липня рятувальники 2 та 25 ДПРЧ міста Луцька ліквідували пожежу в житловому будинку на вулиці Шевченка у Луцьку. За попередніми даними, пожежу спричинило коротке замикання електромережі.

Цього ж дня у смт Шацьк рятувальники 11 ДПРЧ ліквідували горіння дерев’яної господарської будівлі. Причина пожежі встановлюється.

Служби порятунку закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті та під час господарювання на присадибних ділянках і відкритих територіях. У випадку пожежі викликайте рятувальників за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus