USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому районі просять кошти на будівництво дитсадка

18 Травня 2016 12:44
Виділити кошти на початок зведення ДНЗ у селі, яке нині швидко розвивається, просять у Луцькому районі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 18 травня.

Депутат Луцької районної ради Олексій Гвоздецький повідомив, що село Крупа швидко розвивається, там мешкають чимало учасників АТО, тож районна рада готова виділити 700-800 тисяч гривень для початку будівництва ДНЗ. Виділити кошти просять також з обласного бюджету.

Голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що в області налічується об’єктів незавершеного будівництва на суму 300 мільйонів гривень, тож раніше ухвалили рішення про те, щоб у першу чергу звертати увагу на добудову таких об’єктів. Якщо буде подана відповідна пропозиція по фонду регіонального розвитку, об’єкт у селі Крупа готові включити у перелік, а з обласного бюджету, мовляв, таке будівництво профінансувати неможливо. Він нагадав, що наразі завершується підготовча кампанія подачі інвестиційних проектів на 2017 рік.

У підсумку, члени комісії рекомендували повернутися до розгляду питання пізніше, у рамках обговорення об’єктів по державному фонду регіонального розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гунчику Показати IP 18 Травня 2016 13:52
гвоздецький - самий бездарний депутат, жодного разу на сесії не вистуупив, а якщо говорить то повний маразм
жителям підгайців Показати IP 18 Травня 2016 13:54
семенюк із тих грошей що накрав, пороздав хабарі прокуратурі може сам побудувати садо в крупі, його кум, що кладе плитку в підгайцях давно може йому в цьому допомогти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus