USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вимагають жорсткої відповідальності за спалювання стерні

1 Серпня 2016 16:39
Найбільш жорстких заходів закликають вживати представників ДСНС щодо тих місцевих керівників, які халатно ставляться до спалювання стерні на полях Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 1 серпня.

Підняти питання пожежної безпеки на сільськогосподарських полях закликали працівників ДСНС. Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, під час поїздок областю у суботу-неділю він бачив випадки спалювання стерні, коли «у Горохівському районі стерня горить на відстані 500-700 метрів від села і нікому немає до цього діла».

Посадовець звернувся до голів райдержадміністрацій та сільських голів, наголосивши, що їхня пасивна позиція може призвести до біди, тому що висока температура продовжує триматися на території області. Очільника ГУ ДСНС у Волинській області Володимира Грушовінчука він просив вживати найбільш жорстких заходів щодо тих керівників органів місцевого самоврядування, які допускають халатність та створюють загрозу життю інших людей та врожаям.

Нагадаємо, 30 липня під час спалювання стерні на полі загинув мешканець Горохівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus