USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому районі затримали жінку, яка обкрадала будинки

25 Жовтня 2021 22:23
Затримали жительку Луцького району, яка проникала у будинки громадян та викрадала звідти ювелірні прикраси, гроші, мобільні телефони та інші цінності.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Учора до відділення поліції №2 (м. Горохів) звернувся місцевий мешканець та повідомив про крадіжку із будинку жіночих прикрас та грошей. Сума викраденого становить 100 тисяч гривень.

Поліцейські встановили причетність до злочину 23-річної жительки Луцького району. Під час слідства з’ясувалося, що двері будинку були відчинені, зловмисниця безперешкодно проникла всередину та скоїла крадіжку. Викрадене поліцейські вилучили та повернуть власнику.
Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Встановлено, що зловмисниця причетна ще до двох крадіжок із будинків в Горохові.

Підозрювана скоювала злочини під час відбування іспитового терміну покарання за крадіжки. Триває слідство. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2021 23:49
Для чого морду ховаєте
Самосуддя Показати IP 26 Жовтня 2021 08:12
Оце ж її побили, і лице не впізнати.
волинянин Показати IP 27 Жовтня 2021 08:55
і знову торчинська циганка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus