USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

У луцькому університеті змагаються 300 плавців. Фото

28 Квітня 2023 13:32
В обласному центрі Волині стартував Відкритий чемпіонат Луцького національного технічного університету з плавання, в якому беруть участь близько 300 спортсменів з різних міст.

Наразі студенти готуються до всеукраїнської спартакіади, тому в університеті вирішили провести проміжні змагання, аби підготувати спортсменів. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» вирішив долучитися до проведення заходу в спорткомплексі ЛНТУ.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що Фонд всіляко підтримує спортивну молодь, зокрема і студентство.

«Спорт – це профілактика різноманітних хвороб, він забирає дітей з вулиць, аби ті не набували там шкідливих звичок. Також спорт – один із способів розвивати здорову та успішну молодь. Тому ми і вирішили долучитися до проведення цих змагань», – зазначила Катерина Шкльода.
Під час відкриття змагань ректор Луцького національно технічного університету Ірина Вахович та директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий побажали учасникам хороших виступів та результатів. Вони закликали плавців пам’ятати, що ці змагання відбуваються завдяки захисникам, які відстоюють нашу країну на фронті.
Після вітальних слів спортсмени приступили до запливів. Найкращі з них будуть представляти Луцьк та Волинь на всеукраїнських змагання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus