USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькому зоопарку планують відкрити «готель» для домашніх улюбленців

25 Грудня 2017 12:49
Готель для домашніх тварин планують створити у комунальному закладі «Луцький зоопарк». Цю ідею націлилися реалізувати вже в 2018 році, аби вирішити проблему лучан щодо догляду за домашніми улюбленцями, у час їхніх відряджень чи відпусток.

Директор звіринцю Людмила Денисенко каже, що з початком відпусток проблема – на кого лишити домашню тварину – для багатьох особливо гостра. А вирішити її можна створивши «готель» на території зоопарку. Пані Людмила каже, що за кордоном практикують надання подібних послуг із тимчасового догляду за домашніми улюбленцями.

«У період відпусток багато лучан зіштовхуються з проблемою – на кого залишити свого домашнього улюбленця, коли хочуть поїхати з міста. Ми вирішили розвʼязати цю проблему, створивши тимчасовий притулок для домашніх тварин, чиї господарі поїхали відпочивати. На разі розмірковуємо про спектр послуг та різновид тварин. Плануємо, аби нам на догляд могли лишати усіх - від песиків і котиків до хомʼячків і морських свинок. Думаю, що це буде корисно і для містян, коли тварини будуть під наглядом професіоналів, і для зоопарку, адже матимемо додаткові фінансові надходження. Якщо ми з левом вміємо справитися, то з котиками точно розберемося, щоб вони були ситі та щасливі», - з усмішкою ділиться планами Людмила Денисенко.

Зауважимо, що за шість років комунальне підприємство «Луцький зоопарк» в рази збільшило кількість мешканців. Із 43 видів тварин їхня кількість зросла до 94, а це близько 500 особин: від левів, тигрів і до морських свинок. Враховуючи високий рівень зоопарку, йому почали довіряти і з-за кордоном, як результат, луцький зоопарк приєднався до єдиної системи зоопарків світу.

Нагадаємо, наступного року луцький зоопарк планує заробити 4 мільйони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
сергій Показати IP 25 Грудня 2017 13:36
молодці ! Щоб леви не були голодні)))
Парторг Показати IP 25 Грудня 2017 16:56
А чи мона буде з колгоспу ім. Леніна на зиму 200 голів ВРХ і 100 свиней пристроїти, бо їм в корівниках і свинарниках холодно і нема кому доглядати? А тут - і каруселі близько, і в Мухомор на діскатєку чи до Бригантіни на чай сходити. І для звіринця, який не є, а заробіток .
ОБКОМ до Парторг Показати IP 25 Грудня 2017 20:09
РЕПЛІКА. Парторгу за неналежний контроль за ВРХ і свиньми , як очільника парторганізції колгоспу ім. Леніна оголосити ДОГАНУ із занесенням в облікову картку. Зобовязати парторга відзвітуватись до 31.12.17 про виконання заходів забезпечення належного догляду за тваринами. Робоче місце парторга на період виконання заходів перенести на Хверму до ВРХ і хрюшок.
хехъ Показати IP 25 Грудня 2017 17:38
а потім - звиняйте, вибачте - не догледіли...
Лучанка Показати IP 26 Грудня 2017 12:55
Дов?ані скептики.... Щось люди хочуть добре зробити - а тут вже набігли вічно стогнучі зі своїм "іскромьотним" гумором. Щось не подобається - не ведемо тварину в готель. Лишаємо на сусідів-родичів-друзів, хто там погодиться. Та й все. А не сидимо тут і гадимо по тихому....
К.лучанин до Лучанка Показати IP 26 Грудня 2017 18:51
Тобі ніхто не винен, що в тебе нема почуття гумору! Така ти є і це вже твої проблеми! Ти в постах тут прочитала що пропозиція ЗООПАРКУ осуджується кимось? Ото ж бо !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus