USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку 88 багатоповерхівок – без гарячої води. Коли відновлять водопостачання

3 Серпня 2022 09:38
Після профілактичних та ремонтних робіт котельні на вулиці Карбишева, 2, котрі тривали впродовж місяця, подачу гарячої води не відновили у 88 багатоповерхових будинках.

Як інформує Суспільне, про це розповів речник «Луцьктепла» Антон Безносиков.

Без гарячої води станом на 2 серпня знаходяться мешканці будинків на проспектах Соборності і Молоді, де виявили витоки на тепловій мережі.

«Для того, щоб усунути ці витоки, треба було перекрити ділянку мережі і, відповідно, не відновити роботу дев’яти центральних теплових пунктів», – каже речник.

«На розкопаній тепломережі біля будинку на проспекті Молоді, 6 ремонтні роботи зараз не проводять», – розповів лучанин Віктор Гаврилиця.

«П’ятий тижденб, як уже розкопано. Вода була ще, як вони розкопували. Перекрили все і досі немає. Люди не мають гарячої води», – говорить чоловік.
Майстер підприємства Сергій Малишко зазначив: тепломережу розкопали 2 серпня, після чого піднімуть плиту і будуть вирішувати питання з ремонтом.
Без гарячого водопостачання також мешканці будинку на проспекті Молоді, 4. Воду люди гріють на газу. «Нема гарячої води – нагріємо. Війна, треба щось робити, економити. Це не проблема. Газ є, користуємося, платимо», – каже лучанин Богдан Марчук.

Зі слів речника «Луцьктепла», ділянка, котру комунальники розкопали, не є причиною відсутності гарячої води. Каже: послугу людям не подають у зв’язку з виявленим витоком на проспекті Молоді, 13.

Земляні роботи наразі проводять за місцем витоку, який знайшли у результаті гідравлічного випробування мереж на проспекті Соборності.

Ремонтні роботи на тепломережах, додав речник державного комунального підприємства Антон Безносиков, планують завершити до кінця тижня.

Як ми писали, через витоки на тепловій мережі 2 серпня у зв’язку із завершенням періоду виконання ремонтних робіт від котельні на вул. Карбишева, 2 подачу гарячої води відновили не від усіх Центральних теплових пунктів (ЦТП).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Василь Показати IP 3 Серпня 2022 10:57
після війни біде газопостачання та єлектропостачання готуйтеся до зими
Петро Показати IP 3 Серпня 2022 11:05
На цій котельні самий великій термін "профілактики" і жодного разу не дали воду вчасно як заявлено Луцьктеплом. Це буде повторюватись поки не подадуть в суд на неякісне надання послуг згідно договорів (з компенсацією збитків, моральних і матеріальних). Але головний треш і "внепланова профілактика" починається з настанням опалювального сезону. Можна багато розмовляти про зношеність систем і устаткування, але відповісти можна одним: "де гроші Зін?" що люди сплачують по захмарним тарифам? Чому "опалення" (аванс) береться влітку і куди дівається до зими? Зношеність систем має турбувати постачальника, а не користувача. Давно назріло питання альтернативи масовому відбиранню грошей за НЕ надані послуги. Автономне опалення і водопостачання обходиться в рази дешевше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus