USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку маршрутка врізалась в BMW

13 Січня 2021 16:13
У Луцьку зіткнулися маршрутка та позашляховик.

Відео автопригоди опублікували у групі Volyn blog в Instagram, передає Під Прицілом.

Аварія сталася сьогодні, 13 січня, близько 15.00 на повороті із вулиці Ковельської на вулицю Шевченка.

Уточнено: в попередній версії публікації йшлося про те, що водій БМВ допустив зіткнення з маршрутним таксі. Ця інформація не відповідає дійсності, як стало відомо згодом, водій БМВ рухався в попутному напрямку з маршрутним таксі вулицею Ковельською та повернув за ним на вулицю Шевченка. В протилежному напрямку рухалась швидка допомога з увімкненими проблисковими маячками та намагалась об’їхати автомобілі, які очікували зеленого сигналу світлофору.

Водій маршрутного таксі не проїхав вперед, аби дати дорогу швидкій, а почав здавати назад, не переконавшись в безпечності маневру. Водій БМВ зазначив, що подавав звуковий сигнал і почав здавати назад, коли водій маршрутки розпочав рух заднім ходом на нього, проте він цього не почув.

«Я не мав вже куди здавати назад, бо і так виїхав майже на перехрестя, тому просто натиснув на гальма, і водій маршрутки втаранив мій автомобіль», - зазначив водій БМВ та додав, що на місці поліція склала на водія маршрутки протокол за порушення правил дорожнього руху, які спричинили ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus