USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – Андріївські вечорниці з гуртами «Давня Казка» та «Чачка»

2 Грудня 2018 17:52
Андріївські вечорниці - добра та давня українська традиція. Свято Андрія Первозванного вважається найбільшим передноворічним святом, а напередодні цього, тобто 12 грудня, прийнято збиратися на Андріївські вечорниці.

За традицією в цей вечір і ніч хлопці робили різноманітні дрібні капості дівчатам (викрадали і ховали предмети одягу, прикраси). Дівчата ж в цей час займалися таємним обрядом — проводили ворожіння на судженого і на результат майбутнього сімейного життя.

Гурти Давня Казка та Чачка обрали собі за традицію кожного року вшановувати це свято запальними концертами та шоу-програмою.

Отож концертна програма за участю двох гуртів відбудеться у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

На відвідувачів чекає запальний концерт, а також: гадання, оповіді про свято, театралізовані постановки та чудовий настрій на весь рік. А незаміжнім дівчатам - поради, що робити в цей вечір, щоб знайти свого суженого-ряженого! Колективи виконуватимуть як авторські, народні так і повністю автентичні пісні!

Квитки можна придбати онлайн або у касі #TikhonovAgency (Бар «П»ятниця», проспект Волі 17, щодня (крім четверга) з 11:00 до 19:00).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus