USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку автівка з російською реєстрацією потрапила у ДТП

8 Лютого 2017 16:48
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох авто сталася сьогодні, 8 лютого, близько 13 години.

Так, на перетині вулиць Наливайка та Гордіюк два автомобілі стукнулися через ожеледицю, повідомляє Волинь 24.

Одна з автівок – на російських номерах. Машини отримали незначні ушкодження, але рух транспорту на вулиці був деякий час повністю паралізований, оскільки авто-учасники ДТП - стоялипосеред дороги. А ті водії, хто наважувався об’їхати місце аварії тротуаром – застрягали у снігу і пробуксовували.

Очевидці кажуть, що комунальні машини проїхали дорогою за кілька хвилин до аварії, та вони навіть не застосовували свої механізми для розчищення – просто проїхали повз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ух Показати IP 8 Лютого 2017 16:59
кляті москалі приїхали бити наші машини!
Петро Показати IP 8 Лютого 2017 17:05
Гнати в шию Яковлєва Тараса з міської ради за халатну бездіяльність! Зарплату отримує, а роботи не хоче!
ТТ Показати IP 8 Лютого 2017 18:50
Ну чому у сусідів за Бугом завжди сухі дороги і працює спецтехніка. Завезіть замість тролейбусів снігоочисні машини з річним набором реагентів від снігу та поставте на облік до комунальників, Хай працюють. Куди та влада тепер дивиться, на що і про що думає. Докотились - "На дворі густо а вкишенях пусто" СЛАВА УКРАЇНІ та ТИРАНІЇ !
Торі Показати IP 9 Лютого 2017 10:38
Ну да, то ж обов*язково треба написати "з російськими номерами", це ж в корні міняє справу! Знову путін винуватий, да?! Може хватить акценувати увагу на непотрібному і скрізь тулити росію. Ну сталась аварія, ніхто не постраждав, ну і Слава Богу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus