USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку на Молоді авто збило дитину. Шукають свідків

29 Листопада 2020 12:44
Розшукують очевидців ДТП, що сталася ввечері 28 листопада в Луцьку на проспекті Молоді.

Про це на сторінці «АвтоАндони» у фейсбуці повідомив Олександр Жук.

«Шукаю свідків ДТП 28.11.2020 р. близько 18:00 на проспекті Молоді поблизу бару «Бучер», в якій на пішохідному переході був скоєний наїзд на неповнолітню дитину», - пише лучанин.

Як пишеВолиньPost, патрульні, які прибули за вказаною адресою, встановили, що водій, який керував т/з Dodge Grand Caravan здійснив наїзд на 15-річну дитину.

Останню госпіталізували для подальшого обстеження. Патрульні забезпечували охорону місця події до приїзду слідчого Луцького ВП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 29 Листопада 2020 13:29
А як дитина? Чи все добре?
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2020 17:41
Я сам дуже часто за кермом, особливо в темну пору доби, тим більше за поганих погодних умов майже не видно пішохідних переходів, особливо знаків. Так, їх зараз підсвітили, зверху моргає жовтий, проте велика кількість наїзників їх ігнорує, мабуть їм забули сказати що то таке. Було б непогано ще дорожні знаки перед переходами зробити моргаючими. Якщо комусь в очі буде сліпити, то то навпаки добре - буде вимушений зменшити швидкість. Підсвітку звичайно ж теж треба грамотно зробити - і щоб увагу привертала і щоб, звісно, не сліпила і не заважала. Реально теба щось робити, бо діти ще є, вони завжди були, є і будуть неуважними, ще є старші та хворі люди, які теж є неуважними та повільно пересуваються і цього змінити неможливо.
лучанин Показати IP 29 Листопада 2020 17:59
"17:41 15-летний киберспортсмен обвинил стримершу в сексуальных домогательствах (internetua)" . А ви - дитину.
НІКА Показати IP 29 Листопада 2020 18:14
ДУЖЕ ШКОДА ДИТИНУ ДАЙ БОЖЕ ЇЙ ШВИДШЕ ВИЗДОРОВІТИ . ВОДІЇЇ БУДЬТЕ ДУЖЕ ОБЕРЕЖНІ НА ЦЬОМУ ПЕРЕХОДІ . МЕНЕ ТАМ ПОСЕРЕДИНІ САМОГО ПЕРЕХОДА ВЖЕ ДВА РАЗИ МАЛо НЕ ЗБИЛИ.
Орест Показати IP 29 Листопада 2020 20:20
Це вже не дитина. Але розуму ще, очевидно, небагато. Коли автомобіль на проїжджій частині (навіть, О Боже, на переході) збиває пішохода, то в цьому завжди винен пішохід, і де-коли - водій (тобто винні обоє). А в тому що розуму небагато - винні вихователі "дитини", тобто батьки.
Вано Показати IP 29 Листопада 2020 20:35
Треба просто їхати уважно!!! Можна летіти але уважно , можна говорити по телефону Але... не створювати хе..ню.....
Злий Показати IP 1 Грудня 2020 00:30
Прохання, водії, не спішіть, ще вспієте туди, і до діток наших звертаюсь, не вірте отим тьотям і дядькам за кермом, бо ще не ясно в якому вони стані там їздять і під якими речовинами... Тим більше, а вдруг пішоходу або шоферу автомобіля стане тут же погано, не спішіть, бо будете перші, амінь. А ті кермувальники не застраховані від помилок, усім властиво помилятись, тому, дайте їм проїхати, навіть на зебрі, принцип уступі дураку дорогу і буде вам щастя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus