USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку автомобіль збив велосипедиста

8 Листопада 2017 19:29
Близько 19 години вечора на вулиці Винниченка у Луцьку легковик здійснив наїзд на велосипедиста.

Про це повідомляє "Під прицілом".

ДТП трапилось поблизу нічного клубу Hollywood.

Водій залишився на місці пригоди. До потерпілого під'їхала група велосипедистів, які з'ясовують обставини з винуватцем. На щастя, обійшлося без жертв.

Наразі очікують прибуття правохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 8 Листопада 2017 23:51
Ой не можу... ну і красунчики)) Я був очевидцем. Чисто для справедливості наведу кілька фактів: 1-Це не "наїзд" а зіткнення одного учасника руху з іншим (велосипедист зачепився за ліву частину бампера автівки) 2-Водій автівки не втікав а відразу вибіг до постраждалого! 3-У автівці крім того була маленька дитина та жінка. 4-Всі хто робив якісь крики чи спроби "розігріти" ситуацію "очевидець-працівник СБУ" який згодом зник після приїзду слідчо-оперативної групи. 5-Згідно фото автомобіль знаходиться перед велосипедом що свідчить про відсутність будь-яких намагань продовжити рух після зіткнення. 6-Всі мої слова можна офіційно перевірити у Поліції і вони є описом реальної картини тої події! 7-Водій пропонував потерпілому відвезти останнього до медичного закладу для надання допомоги, а також заявляв у поліцію що цитую: "жодних претензій до велосипедиста не маю, я його банально не замітив, авто пропустив а його не замітив" (до слова: велосипед і справді без жодних фар чи ліхтарів, а велосипедист без світло-відбиваючого спец-одягу). 8- Слова велосипедиста до водія цитую: "вибач, я тебе не побачив, щось про своє задумався, я машину тобі не сильно подер?"... далі не чув, бо відійшов трішки в сторону. Згодом розмова продовжилась: Водій: "та ти не за те хвилюйся, як себе почуваєш? може я тебе все ж закину в лікарню, а то швидка поки приїде.. у тебе ж кров з голови йде, не жартуй з цим! За машину не парся, то ****(не цензурне висловлювання), нічого їй не трапилось, ти лише за бампер зачепився... " Велосипедист: "давай заберем велосипед, я піду до дому... все гаразд" Водій: "Не можна велосипед брати, там копи мають все оглянути ми ж скору визвали, вони мусять оформити, а до дому не йди, потрібно в лікарню, та й проблеми будуть, якщо ти підеш сам, типу як втечеш з місця ДТП, я ж жодних претензій до тебе не маю! Все ок, хіба що ти мені що пред*явиш... Велосипедист: гаразд, чекаєм, та ні, я теж проти тебе нічого не маю, швидше б приїхали..." Далі я вже не чув, знову відійшов і приїхала швидка допомога. Ось така каша малята!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus