USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку безхатченку, який встромив ніж у шию іншому під мостом на Перемоги, дали 7,5 року

14 Червня 2019 21:31
В обласному центрі Волині безхатченку, який на початку весни минулого року мав конфлікт з іншим безхатченком під мостом на проспекті Перемоги, та встромив йому ножа в шию, присудили покарання у виді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Під час судового засідання встановили, що 7 березня минулого року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходився під шляхопроводом поблизу будинку №26 на проспекті Перемоги у Луцьку

Так, під час словесного конфлікту, який виник на ґрунті особистих неприязних відносин, обвинувачений умисно наніс потерпілому один удар кухонним ножем в шию. Однак не довів злочинного умислу до кінця, оскільки своєчасно надана потерпілому кваліфікована медична допомога врятувала життя потерпілому.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений спочатку заявив про повне визнання вини, згодом визнав її частково, а в подальшому – взагалі заперечив. Суду дав показання, що у нього з потерпілим виник словесний конфлікт, під час якого він захищався, оскільки нападником був саме потерпілий. При цьому висував різні версії щодо походження ножа: що він з метою самозахисту вийняв ножа з свого носка; що він забрав ніж саме у потерпілого, який ним розмахував.

Також він розповідав, що поставив ніж перед своїми грудьми, потерпілий підійшов впритул до нього, а коли він його відштовхнув, то побачив, що той тримається за горло і з нього тече кров. В подальшому вони викликали швидку та поліцію, він залишався на місці події до приїзду працівників поліції. Наміру застосовувати ножа до потерпілого або ж спричиняти йому тілесні ушкодження не мав.

Незважаючи на невизнання вини, вона була доведена зібраними доказами. Відтак, суд визнав чоловіка винним, призначивши йому покарання у виді семи років позбавлення волі та приєднавши 6 місяців невідбутого раніше покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волиняка Показати IP 14 Червня 2019 21:41
Оо, ще б всіх злодіїв та вбивць так засуджували як безхатченків!! Ну просто взірцевий вирок, бо які в тих волоцюг гроші, нема за що відкупитись!!
Ахаха Показати IP 14 Червня 2019 21:56
Справа одеського “активіста” Стерненка, що зарізав батька трьох дітей, навіть до суду не дійшла, а він також спочатку казав, що це його ніж, а потім що відібрав у потерпілого.
Соколюк Святослав Показати IP 14 Червня 2019 23:22
Та в того безхатченка судимостей як в мультіка фатнітіків, він грабіжник і вбивця. Таких довічно садити треба або руки відрубувати одразу замість смертної кари
Народ до Соколюк Святослав Показати IP 15 Червня 2019 10:27
А тим, хто не вбиває, а краде мільярдами ручки лишити?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus