USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку безкоштовно перевіряли на туберкульоз

23 Березня 2021 18:37
Сьогодні на Театральному майдані Луцька з 11.00 до 14.00 год усі охочі мали змогу обстежитися на туберкульоз та отримати консультацію лікаря.

Про це повідомляє Волинський обласний центр громадського здоров'я у Фейсбуці.

Під час акції громадського здоров’я виявили 1 людину з підозрою на туберкульоз.

Загалом на пересувному флюорографі обстежено 84 людини.

Окрім флюорографії, усі охочі мали можливість отримати консультації лікарів Волинського обласного центру громадського здоров’я та обласного фтизіопульмонологічного медичного центру.

За інформацією Волинського обласного фтизіопульмонологічного медичного центру, у 2020-му році захворюваність на туберкульоз в області знизилася на 24,3%.

Нагадаємо, акція громадського здоров’я приурочена до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, оскільки увага до цього небезпечного захворювання знизилася на тлі пандемії COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus