USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку - безкоштовний IT майстер-клас

22 Липня 2014 18:08
Львівський Кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг з проектом LvivIT Roadshow приїде у Луцьку. Про це інформують організатори.

У рамках проекту ІТ-спеціалісти відвідають міста Західної України, щоб розповісти про розвиток ІТ-галузі та сучасні ІТ-тренди. Мета проекту – обмін досвідом, підтримка розвитку індустрії в країні та поширення знань, що вже застосовувалися та дали результати.

Команда Кластеру разом із ІТ-фахівцями різних напрямків у червні відвідала Рівне. 30 липня безкоштовний майстер-клас відбудеться у Луцьку. Зі слів координатора проекту Романа Польового, планується провести такі ж зустрічі в Чернівцях, Тернополі, Івано-Франківську та Ужгороді.

У Луцьку майстер-клас відбудеться у конференц-залі готелю «Zaleski», що за адресою: вулиця Кривий Вал, 39. Початок заходу о 19 годині.

Програма майстер-класу:

- Майстер-класи на тему нових віянь та програмування мобільних пристроїв від молодого та дуже прогресивного спеціаліста компанії Eleks Остапа Андрусіва. Тема виступу "Усе розумне: Google Glass, годинники та інше."

- Майстер-клас про динамічну високорівневу мову об’єктно-орієнтовного програмування Ruby від старшого програміста компанії SoftServe – Дмитра Панова. Тема виступу "RUBY. Основні підходи та найкращі практики."

- Цікава презентація про розвиток ІТ-індустрії в українських містах на прикладі Львова від виконавчого директора Львівського Кластеру ІТ та бізнес-послуг Степана Веселовського

- Networking та захоплюючі дискусії за кавою

Партнери LvivIT Roadshow у Луцьку - компанія InternetDevels та ВОГО "Асоціація Регіонального розвитку".

Організатори запрошують ІТ-спеціалістів та студентів, які готується працювати в ІТ-індустрії та прагнуть здобути нові знання та професійні контакти.

Участь у заході - безкоштовна.

Зареєструватися можна тут!!! Реєстрація є обов’язковою.

ФОТО З LVIVIT ROADSHOW У РІВНОМУ:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцький Показати IP 23 Липня 2014 11:30
....що все!? А як же баркемпи???
Джобс до Луцький Показати IP 23 Липня 2014 14:37
Баркемпи? Не знаю що це таке. Якщо вони будуть говорити про Google glass та smart watches- вже варто іти. За цим майбутнє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus