USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку буде спекотно від міксу джазу та афро-кубинських ритмів

23 Серпня 2018 08:15
Під час фестивалю «ART JAZZ», який відбудеться 25-26 серпня у Луцькому замку, буде спекотно від міксу джазу, латинських і афро-кубинських ритмів, сальси та класичної музики у виконанні «The Cuban Latin Jazz» та особливої гості Yaremi Кordoz, обіцяють організатори

Талановита співачка Yaremi Кordoz народилася в Гавані. Оточена музикою з раннього віку, Яремі закінчила музичну консерваторію в столиці Куби, де вивчала класичну гітару та вокал. В портфоліо кубинки - співпраця з культовими зірками “Buena Vista Social Club”. Яремі ототожнює себе з традиційною кубинською музикою, а її улюблені жанри - Сон, Тімба та Сальса.

В репертуарі "The Cuban Latin Jazz" чітко відчувається коріння Куби, носієм якого є насамперед лідер гурту, контрабасист Роланд Абреу. Музикант народився у місті Гавана і жив там, доки йому не виповнилося 20 років. Сьогодні на своїй другій батьківщині - Польщі - він творить, експериментує і тішить слухачів, додаючи до улюбленого музичного стилю часточку свого гарячого кубинського серця.Поруч із контрабасом в «The Cuban Latin Jazz» органічно звучать саксофон, піаніно, перкусія та конґи.

Склад гурту: Роланд Абреу (Roland Abreu) – контрабас

Тарас Баковський (Taras Bakovskyi) – саксофон

Павєл Кукула (Paweł Kukuła) – фортепіано

Домінік Яске (Dominik Jaske) – перкусія

Яремі Кордоз (Yaremi Кordoz) - вокал

Традиційний фестиваль «Art Jazz» відбудеться 25-26 серпня в Замку Любарта.

Квитки можна придбати за посиланням:

25 серпня - https://kasa.in.ua/art-jazz-2018

26 серпня - https://kasa.in.ua/art-jazz-2018-luck

Дітям до 14 років вхід безкоштовний.

Організатори: Луцький джаз клуб, БФ "Співдружність-Волинь" та ГО "Принцип".

Під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку.

Партнери: Луцька міська рада, Страхова компанія PZU Україна, «Kromberg s Schubert» , «Арарат», «Data Group», ,Волинська обласна філармонія, мережа ломбардів «Діамантовий дім», за підтримки: К&К group.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus